Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen felemészt annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen felemészt annyira vágyom valaki másra mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden gondolatom és vágyam csak ő, már lassan a munkám és a mindennapi dolgok ellátásának a rovására megy ez az érzés. Teljesen mintha nem tudnám kontrollálni. Annyira szeretném 😧

Mit tegyek ? Tudom, igen nem tisztességes dolog a párom mellett masra vágyni de mègis ezt érzem.

Segítsetek kérlek 😧😧😧

32N

2022. jan. 2. 12:37
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

30 Nálam ez már hónapok óta tart, próbáltam egy időben tudatosan kerülni is, de annál jobban a gondolataimba férkőzött.

Tombol az érzés bennem már éjjel nappal és az eszem tudja nem kellene mégsem birok magamnak parancsolni!

2022. jan. 2. 19:18
 32/46 anonim ***** válasza:
56%

Albérletbe mehettek mind a ketten, nem csak a híd alá. Bizonyára szar, de legalább maradna gerinced.

Szegény csávót sajnálom csak, beszéld meg vele inkább, hogy mással akarsz lefeküdni.

Én is vágytam másra egy rövid ideig, de hamar Észhez tértem és szembe köptem magam. Azóta kiegyensúlyozottan élünk.

2022. jan. 2. 23:42
 33/46 A kérdező kommentje:

32 A lakáshitel fizetése mellett egyikünknek sem marad annyi, hogy még albérletet is fenntartson.

A hitelt pedig fizetni kell ha törik, ha szakad. Írtam vannak a racionális dolgok amiket nem szabad összekeverni a gondolatokkal.

A gondolat vagy ha épp rànézek másra az nem megcsalás, történni meg nem történt semmi!!

2022. jan. 3. 06:03
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért rohadt nagy csapda a lakáshitel és nem értem miért ilyen buták az emberek, hogy fejest ugranak bele amikor semmi menekülési útvonaluk nincs.
2022. jan. 4. 11:01
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Lakáshitel max akkor jó, ha egyedül is ki tudod termelni a rá valót. Közösen felvett hitelből mindig gond van, ha nem 100000%-os a kapcsolat.
2022. jan. 4. 11:34
 36/46 A kérdező kommentje:

35 még mindig jobb mint az albérletet fizetni… ennek meg legrosszabb esetben a FELE az enyém lesz… az albérlet meg soha.

Meg az albérlet pl közben úgy felment , hogy több lenne mint a lakashitelünk.

2022. jan. 4. 11:55
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Az albérletből oda költözöl, ahová akarsz. Akkor hagyod ott, amikor akarod. Nem úgy, mint egy ilyen "törlesztőrészletes-párkapcsolatot". Igazad van, tényleg megéri. Egy olyan emberrel együtt lenni, akitől már semmit nem akarsz, ahelyett, hogy egy olyannal lennél, akit imádsz.

De ha csak ez a gond, miért nem mész olyan munkahelyre, ahol van munkásszállás (ami ált. ingyenes) és a többit megoldjátok vagy magatok közt, vagy jogorvoslattal?

2022. jan. 4. 14:30
 38/46 A kérdező kommentje:

37 Nem adnám fel a munkám ha nem muszáj mert nagyon szeretem és jó a közösség is. Eladni volna jó megoldás de ez hitellel terhelten nem egyszerű. Így eladni és felezni.

Hosszabb távon arra kell gondolni ,hogy azért csak a saját tulajdonunk lesz ha belegondolok albérletre mennyit dobtam volna ki évek alatt…

2022. jan. 4. 14:36
 39/46 anonim ***** válasza:
78%

Igazad van,most akkor az értékes idődből és fiatalságodból rabolod el azt az időt. Az időt pedig nem tudod visszavásárolni. Soha.

Nahát, tényleg jobban megéri. Nekem igazából mindegy, csak te vergődsz. Bár, amilyen ostobácskának tűnsz,nem is biztos, hogy felfogod a körülötted lévő dolgokat.

2022. jan. 4. 14:43
 40/46 A kérdező kommentje:
39. Te pedig amilyen rosszindulatúnak tűnsz jobb ha nem adsz tanácsokat. És amilyen lazán állsz az anyagi dolgokhoz főleg komolytalan is….
2022. jan. 4. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!