Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen felemészt annyira vágyom valaki másra mit tegyek?
Minden gondolatom és vágyam csak ő, már lassan a munkám és a mindennapi dolgok ellátásának a rovására megy ez az érzés. Teljesen mintha nem tudnám kontrollálni. Annyira szeretném 😧
Mit tegyek ? Tudom, igen nem tisztességes dolog a párom mellett masra vágyni de mègis ezt érzem.
Segítsetek kérlek 😧😧😧
32N
Az én szüleim már nem élnek, így ez nem opció. A házunk közös tulajdon, de hitellel így ez marad.
Nincs mit észrevennie mert nem gondolat olvasó és semmi sem történt kettőnk között csak már belülről úgy érzem széttép lelkileg.
11 Milyen ez? Épp úgy az enyém ahogy az övé is a ház. Nem erről van szó, sok erkölcsbíró közben meg ők is megnéznek másokat csak nem vallanák be….
Én legalább bevallom es próbálok valamit kezdeni ezzel de egyenlőre nem tudtam elfelejteni.
Volt egy ilyen eset az én életemben is, én voltam a vágyott fél. Pedig csupaszív de csúnya pasi vagyok.
A lány a kapcsolatba/házasságba menekülők csajok tipikus fiatalkorát járta be. Kamaszkori lázadásait rosszúl kezelték a szülei. Önértékelési gondjai voltak..ha nem volt egy (akármilyen) kapcsolatban ,bolondúlt meg.
Hozzáment egy gamer pasihoz, akinek az egyik alkarja hiányzott. Igen azóta tudom,hogy kell a nőknek hogy egy pasi rendesen meg tudja ölelni,tartani akár tánc akár szex közben is.
Egy zárt facebook csoportban, két ártatlan, bókoló kommentem után jött egy édes-savanyú lavina. Eleinte sokat beszélgettünk msnen. Mivel 180kmre laktunk egymástól, mertem ártatlanúl flörtölni bókolni ..nekem is jól esett,több csoport beli nővel csináltunk ilyet, ez a csoporton belűl maradt.
Ez a lány tényleg barátilag egy hajszállal több volt számomra , mint a többi nő,többet csipkelődtem vele. Részemről nem jó de jobb barátok voltunk....
Egy idő után 0-24ben írkált. Munkáját(gyermek pszichológus vagy gyp/nevelési tanácsadó-azt is hittem néha hogy pszichológiai kisérlet alanya vagyok)is kezdte hanyagolni, volt hogy a feladatok felügyelése helyett nekem írt. Aztán küldözgetett magáról képeket, önmaga szerint csúnya lány volt csúnya lábbai van csúny aszemei, rossz alakja....( vékony lány alkatához illő mellek,félhosszú göndör haj, szürke bociszemek.) Mindig írtam szerintem ez szép rajta az..semmi túlzás csak őszinte voltam. Éreztem kezd az egész kicsit az én értékrendemben sokká válni ignoráltam ...Zavart hogy esti gyors szex előtt velem beszél utána velem beszél. Vagis .Elköszönt estére, 20perc múlva írkált megint. Vagy szex volt, vagy megvárta még a férje bealszik.
Valahogy megszerezte a számomat, nem kellett nagy nyomozás,de ....
Smsek hada,hogy hiányzom neki,szüksége van rám. Nyárra közös "nyaralást" tervezett velem.
Voltak még dolgok.
Mi lett a legeslegvége??? Tíltás mindenhonnan...mSógornőjére rá írtam... férjére rá írtam. Vagy helyre teszik, vagy válik és akkor rástartolok.
Megint más megnézni valakit, és megint más, ha ennyire bele vagy zúgva. Azt írod, hogy a munkád se tudod lassan ellátni. Kizárt, hogy ez a kapcsolatodra nem nyomott bélyeget. Mi van az intimitással? A férjedhez ugyanúgy bújsz, ugyanúgy simogatod?
Másrészt meg annyira nem lehet az akkora szerelem, ha egy fél ház hitellel többet jelent. 🤷♀️
14 Nem mentem el semmi iylen dologig pont emiatt nehéz mert felemészt, de tudom,vissza fogom magam.
15 A kettő nem ugyanaz! Azért bármennyire is vonz, racionálisan is kell gondolkodni, hajléktalannak lenni jobb lenne?!! A párom akármennyire is megromlott a kapcsolat úgymond attól még mindenünk közös!! Azért mert elromlott a dolog nem kell mindkettőnket padlóra vàgni anyagilag….. legalább ez legyen már rendben ha az érzelmi viharok tönkretesznek belülről.
Lehet épp az tesz tönkre, hogy vissza fogom de mégis ezt kell tennem…rossz szó hogy elromlott a kapcsoalt mert igazából soha egy veszekedés egy hangos szó nem volt köztünk ….. de olyan lángoló érzés sem, amit akkor érzek ha már csak meglátom hogy a másik jön szembe kocsival az úton….
Vagy elsetalok arrafelé és bámulom a házat az ablakàt, hogy vajon mit csinálhat most :((
Kezdek megkattanni lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!