Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele ?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 eve vagyunk együtt de néha rá néz aki élete szerelme volt ,egyszer amikor megláttam azt mondta csak megnézte semmi több ,tegnap láttam megint rákeresett es azt mondta hogy haverjával nézték meg hogy van e valakije semmi extra meg haverja is megnézte a volt nagy szerelmét . Ez az állítása .de lehet fele se igaz .sokat hazudik

.szerintetek szereti még?

Felek szakítani hogy megfogom bánni ,de mindig nézem a telefonját és nekem kellemetlen már ,csak nem akarok megalázva lenni .kételyes nagyon mert ha szakítok lehet megse csalt volna de lehet megcsalt volna .de leginkább az exen vagyok fenn akadva hogy már 3.ára keresett rá amiről en tudok

2022. jan. 1. 22:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is rászoktam nézni az exemre, pedig én hagytam el anno és semmit nem érzek iránta.
2022. jan. 2. 09:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol benne, az nagy baj.

Nekem az lenne megalázó, hogy mindig a telefonját nézzem. Jobb dolgom is van.

2022. jan. 3. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!