Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele ?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 eve vagyunk együtt de néha rá néz aki élete szerelme volt ,egyszer amikor megláttam azt mondta csak megnézte semmi több ,tegnap láttam megint rákeresett es azt mondta hogy haverjával nézték meg hogy van e valakije semmi extra meg haverja is megnézte a volt nagy szerelmét . Ez az állítása .de lehet fele se igaz .sokat hazudik

.szerintetek szereti még?

Felek szakítani hogy megfogom bánni ,de mindig nézem a telefonját és nekem kellemetlen már ,csak nem akarok megalázva lenni .kételyes nagyon mert ha szakítok lehet megse csalt volna de lehet megcsalt volna .de leginkább az exen vagyok fenn akadva hogy már 3.ára keresett rá amiről en tudok

2022. jan. 1. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
Gyere hozzám.
2022. jan. 1. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha annyira boldog lenne most, nem érdekelné mivan a volt barátnőivel.

Egyszer talán még belefér, hogy "mit intézett a sors", de ha ennél többet csinálja az már elég gáz, én biztos beszélnék vele, de valószínű nincs túl rajta.

2022. jan. 1. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Erről nem beszéltél még vele? Nem mondtad, hogy neked ez nem esik jól? Ha beszéltetek már róla akkor mit reagált? Ha pedig még nem akkor miért nem?

Azt vettem észre a legtöbb párkapcsolatnál, hogy nincs meg a kommunikáció. Mostanában az emberek nem szeretik megbeszélni a problémákat. Inkább gyorsan keresnek mást aztán megy a nyavajgás, hogy rosszul döntöttek. Te ne csináld ezt. Üljetek le, beszéljétek meg, hallgasd meg amit mond és mérlegelj. Ha ezek után nem tudod eldönteni mi legyen akkor írj egy újabb kérdést konkrétabb infókkal vagy keresd meg az itt hozzászólókat privátban.

Amúgy nem tudni. Anno én is rákerestem az exemre mikor barátnőm volt. Kétszer vagy háromszor is. De egyszer nem jutott eszembe, hogy megcsaljam őt. Még csak a gondolat sem merült fel. Csupán a kíváncsiság volt meg. De ennyi. Lehet vele is ez a helyzet.

2022. jan. 1. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért az lenne neked a legfontosabb, hogy szeressen és ne nézegessen más nőket!
2022. jan. 1. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
Csak onnan tudod meg, ha ezt őszintén megbeszélitek. Próbálj meg vele nyitottan beszélni és higgadtan, mondd el h téged ez zavar és legyen őszinte mégha neked fájni is fog amit hallani fogsz, mert még mindig jobban jársz. Én is ránézek amúgy a volt barátom profiljára egyszer- egyszer, pedig már 5 éve mással vagyok, nem érzek már iránta semmit, nem kezdeném sosem vele újra de csak úgy érdekel, hogy mi van vele úgy általában, nem hiányzik nem is beszélünk, nekem is nagy szerelmem volt, de a párom a legfontosabb. Persze az is lehet, hogy érez még iránta valamit és jól esik neki néha rápillantani, hogy van-e az exnek valakije. Beszéljétek meg, mert csak ő tud választ adni, persze ha őszinte lesz, de a reakciojabol úgyis rá fogsz jönni.
2022. jan. 1. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akit bámul az kell neki, foleg ha az 'elete szerelme'
2022. jan. 2. 00:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

“igaz .sokat hazudik

.szerintetek szereti még?”

Ezt komolyan kérdezed?

Mindenesetre nem te vagy a központban, kifele él, nosztalgiázik a régi után.

Kell neked ez a megaláztatás?

2022. jan. 2. 04:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy élete szerelme? Miért jöttetek össze, milyen a kapcsolat? Boldogok vagytok?
2022. jan. 2. 07:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ex-barátnőjével való viszonyát kellene tisztázni beszélgetéssel, bár eléggé egyértelmű. Jó kifogás az is, hogy "haverral" kerestek rá, hogy megnézze van-e valakije, miért érdekli ez őt annyira? Mert nincs túl az exén.
2022. jan. 2. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Férfiként én is párszor rákerestem exeimre de nem azért mert érdekeltek hanem mert csak kíváncsi voltam mi van velük. Attól, hogy az exem még nem csak azért nézhetem meg mert vonzódok hozzá. Jó, mondjuk nem heti 3x, hanem egy évben 1x kíváncsiságból kb.

Szerintem túlzásba viszed. Alapból miért túrkálsz a telefonjában? Magadat bántod konkrétan. Ha érzed, hogy szeret, fontos vagy neki akkor mi a baj?. Ha nem szeret, akkor van baj.

Megcsalni egyébként nem fog az 100% szerintem. Ha megtudta volna fektetni a szerelmét, akkor nyilván vele lenne. De ha eddig nem sikerült, akkor ezután sem fog valószínűleg.

De megsúgom ha telefont nézegetsz, szerintem minden palinál fogsz találni problémát idővel. Ezért is fontos a bizalom.

2022. jan. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!