Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal a szerelem ellenére ha nem tudok a családjával jopofizni, neki meg ez szamít?
Mivel komolyan gondolkodik velem es nagyin szoros a kapcsolatuk, nagyon alap az náluk hogy nekem mindenkivel joban kene lennem sőt nem ártana ha szeretnek is.
Plane ha messzire megyek es gy.vállalásra ia gondolok.
Nekem ez nem megy.
Megprobaltam es fel is adtam egyben azt hogy en beilleszkedjem hozzajuk.
Párom azt mondta ez majd oldódik stb.
Hát nem fog. Ismerem magam.
Akkor jól gondolom.
Akkor apránként leépítem az egészet és elengedem őt, találjon egy hozzá illőt.
Majd kisírom magam aztán talán nem halok bele.
akkor így érthető. nem így szocializálódtál.
nálunk nagy a család és sokat voltunk együtt, de én pl. idegenekkel mindig csendes voltam, nem tudtam "csacsogni". aztán huszonéves koromban jöttem rá, hogy elég figyelni, kérdezni és akkor lehet normálisan beszélgetni szinte bárkivel. engem érdekelnek az emberek, ha nyitott vagy, akkor általában nem vészes ez. és még csak nem is azt jelenti, hogy magadról kell beszélni. ilyen értelemben zárkózott vagyok a mai napig.
ha annyira szereted őt, gondold át, hogy nem érdemes-e legalább megpróbálnod
De nyitott voltam barátkozós érdeklődő kérdező. Mindenki mesélt magáról, arra jol reflektáltam, csak en nem beszéltem semmit magamrol.
Egy x maradtam nekik. Nem kedvelnek ezt kiérezhető. Még mindig egy ufo vagyok náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!