Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátommal a szerelem ellenére ha nem tudok a családjával jopofizni, neki meg ez szamít?

Figyelt kérdés

Mivel komolyan gondolkodik velem es nagyin szoros a kapcsolatuk, nagyon alap az náluk hogy nekem mindenkivel joban kene lennem sőt nem ártana ha szeretnek is.

Plane ha messzire megyek es gy.vállalásra ia gondolok.

Nekem ez nem megy.

Megprobaltam es fel is adtam egyben azt hogy en beilleszkedjem hozzajuk.

Párom azt mondta ez majd oldódik stb.

Hát nem fog. Ismerem magam.

2021. dec. 28. 20:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kezdem eroltetésnek érezni azt, pl az ilyen kotelezo formalitások miatt, hogy a kapcsolatunkbol mély es komoly legyen.
2021. dec. 28. 20:02
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
hagyd a fenébe. ha ennyire nem akarod, akkor nem illetek össze. akinek fontos a családja, annak nem jó egy olyan partner, akinek ez nyűg
2021. dec. 28. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Az nem lenne gond onmagaban, ha nem tetszik a csaladja, de ez az eroszakolas azonnali szakitasi ok. Minel jobban telik az ido, annal jobban elpocsekoltad.
2021. dec. 28. 20:09
 4/15 A kérdező kommentje:

Akkor jól gondolom.

Akkor apránként leépítem az egészet és elengedem őt, találjon egy hozzá illőt.

Majd kisírom magam aztán talán nem halok bele.

2021. dec. 28. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
de bunkók, vagy mi bajod velük? azt gondolnám, ha a pasid normális, és ennyire fontosnak tartja, akkor a családja sem borzalmas, de ezt te tudod, hogy mi a bajod velük.
2021. dec. 28. 20:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincs bajom, csak nem passzolok a képbe. Kb mintha vni másik bolygorol lennék.
2021. dec. 28. 20:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
a te családoddal is ilyen távolságtartó vagy?
2021. dec. 28. 20:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Az egesz csaladunk az.
2021. dec. 28. 20:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor így érthető. nem így szocializálódtál.

nálunk nagy a család és sokat voltunk együtt, de én pl. idegenekkel mindig csendes voltam, nem tudtam "csacsogni". aztán huszonéves koromban jöttem rá, hogy elég figyelni, kérdezni és akkor lehet normálisan beszélgetni szinte bárkivel. engem érdekelnek az emberek, ha nyitott vagy, akkor általában nem vészes ez. és még csak nem is azt jelenti, hogy magadról kell beszélni. ilyen értelemben zárkózott vagyok a mai napig.

ha annyira szereted őt, gondold át, hogy nem érdemes-e legalább megpróbálnod

2021. dec. 28. 20:48
 10/15 A kérdező kommentje:

De nyitott voltam barátkozós érdeklődő kérdező. Mindenki mesélt magáról, arra jol reflektáltam, csak en nem beszéltem semmit magamrol.

Egy x maradtam nekik. Nem kedvelnek ezt kiérezhető. Még mindig egy ufo vagyok náluk.

2021. dec. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!