Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátommal a szerelem ellenére ha nem tudok a családjával jopofizni, neki meg ez szamít?

Figyelt kérdés

Mivel komolyan gondolkodik velem es nagyin szoros a kapcsolatuk, nagyon alap az náluk hogy nekem mindenkivel joban kene lennem sőt nem ártana ha szeretnek is.

Plane ha messzire megyek es gy.vállalásra ia gondolok.

Nekem ez nem megy.

Megprobaltam es fel is adtam egyben azt hogy en beilleszkedjem hozzajuk.

Párom azt mondta ez majd oldódik stb.

Hát nem fog. Ismerem magam.

2021. dec. 28. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
"a szerelem ellenére" Nem vagy te igazán szerelmes a párodba. Ha az lennél megprobálnál mindent az együttmaradásotok érdekében. Nincs ezzel semmi baj, csak magadat ne áltasd ezzel és legyél fer játékos.
2021. dec. 28. 22:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Egy komoly(abb) kapcsolathoz azért nem ártana a masik életébe való beilleszkedés is.

Nem elég a szerelem.

Amugy meg az sokkal nagyobb szerelem amikor a masiknak akarsz jót es nem önző módon erőszakoskodsz rajta.

2021. dec. 28. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
csak te tudod mit érzel. ha úgy gondolod, hogy jobb lesz így, akkor szakíts. de arra is hagyhatsz időt, hogy megismerjenek és megszeressenek.
2021. dec. 28. 22:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Jobb most szakítani.

Két ennyire eltérő hàtterű ember csak tévedésből és átmenetileg van együtt, tapasztaltam.

2021. dec. 29. 08:52
 15/15 A kérdező kommentje:

Próbáltam beszélgetni vele.

Pláne mivel pont arrol kezdett ábrándozni hogy ő már megkomolyodott es komolyat akar nem akarja hogy vége legyen soha,(meg nézett kecokat összeköltözni), én próbáltam elvenni az élét a dolognak, hogy hagyja még a sodrást, majd alakul, nem lehet előre látni még ilyen távokra, és próbáltam mondani neki hogy ne higyje azt, hogy vele lenne bajom,(mert bizonygatni akarta, hogy de vele lehet tervezni), hogy látom azt hogy ő normális, meg minden szép, nem vele van bajom hanem magammal, de ez meg ugy jön le neki majdnem, mintha magamban nem bíznék,(mert mondtam neki jobbat érdemelne mint én, en nem vagyok hozzá jo)es azt kezdte hinni arrol beszélnék, hogy én nem vagyok normális kaocs ra képes, vagy hű, meg akarnám csalni, vagy más pasi kellene, kezdte félreérteni az egészet.

De azt nem mertem mondani, hogy a beilleszkedés nem megy nekem hozzájuk.

Jelenleg ugy vagyok vele, mint ahogy 14 írja, hogy lehet nem fogunk mi passzolni, most csak a köd van még, jobb lenne hagyni magátol kiforrni a dolgokat, vagy lassítani, vagy nem is tudom.

2021. dec. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!