Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bizonyos érzelmi kötődéssel férfiként mint lehet kezdeni ?? (Bővebben lentebb)
Van egy nő az életemben aki a kislányom édesanyja!
Vele 4évig éltem együtt mielőtt össze jöttünk volna,én előtte is ismertem őt hát vagy kb 2-3 éve! Csatteltünk, párszor tali,egy két csók el csattant, esetleg csak úgy szimplán de semmi több!! Tetszettünk egymásnak és sokáig udvaroltam neki mondhatjuk így is!
Ez a kapcsolat véget ért ahogy megszületett a kislányom és be nem töltötte a kislány 1,5éves kort!
A kislány most 3éves,idén november végén lessz 4 éves!
Kislányt tekintve ő szeret engem, sőt,oda van tőlem,elég ha csak megjelenek, már szalad ölelni engem és puszilgatni!
Egyszóval tökéletes a helyzet!
Kivéve azt leszámítva hogy kettesben 15percnél(lehet sokat írok!) többet nem hajlandó eltölteni velem!Így persze nekem kell járnom hozzá azaz az édesanyja lakására!Na most az van hogy az anyuka szívesen a mai napig is le fekszik velem,(ezt ő tudtomra adta) ha persze úgy alakul!Ezt úgy kell érteni hogy ha nincs épp kapcsolata azaz nincs senkije!
Viszont,ez nála bármiféle érzelem és egyben teljesen kötődés nélkül lehetséges! Azaz teljesen egy pótlék vagyok! Akkor vesz elő amikor akkar! És ezt ő nagyon jól tudja!
Velem viszont a helyzet az hogy én valami iszonyat módon kötődöm hozzá!Teljesen képes a mai napig (1,5év külön töltött idő után is!!) le venni a lábamról!Megvadit,el veszi a józan eszem és csak ő rajta jár az eszem,kattogok érte,szó mi szó mint ha valami szerelmes”tüzes”vágyakkal teli, hormonokkal fűtött tini lennék!
Egy példa!Ha oda megyek direkt először elmegyek fodrászhoz, a tükörben 1órát képes vagyok el tölteni ruha,illetve frizura szempontjából!
Csak hogy tetszik számára vagy legalább le vehessen a lábáról őt!Mindezt férfiként!
Tiszta vicc az egész!De ez így van!
10/10-és nőt képzeljen el az ember,testileg azaz külsőre! Kívánom öt de nem akárhogy!
Viszont tudom hogy nem vagyok elég számára!Egy részt fel melegítve csak a töltött káposzta jó!
Másrészt ami volt, el múlt! És ennyi!
Nem tudok,nem merek le feküdni vele mert úgy aztán egyrészt én járok iszonyatosan rosszul érzelmileg!(Pedig nem szeretem őt nincs meg az ami az elején volt köztünk!) Másrészt pedig közölte velem hogy ő nem bánja le fekszik velem! De én csak csak max 100ból 20esetleg 30pontott érhetnék a skálán ell!
Miért? Mert nem számítok semmit már rég óta! Egy ember jelent valamit, de számára az a valaki annyit hogy elég ha meglátja öt azonnal tulajdonképpen be nedvesedik tőle!
Meg próbáltam félre söpörni a gondolatokat az érzelmeket de nem bírok magammal ha a közelében vagyok!
Csajozással sincs gondom!
Sőt a szexuális életem is jobb az adott párommal,épp össze járunk nincs komoly kapcsolatunk!vele volt.
Mi lehet a probléma velem?
Miért nem tudom feledni öt ?
Miért tud akaratom ellenére csak a puszta jelenlétével akaratlanul is le venni a lábamról ???
Hogyan vethetnek véget a szexuális vágynak magamban iránta ????
Ennyire személyes dolgokba nem igen avatok be senkit!
Ezért szeretném kérni az emberek normális véleményét ha lehet!
Köszönöm hogy szántál rám időt és elolvastad! Egyben a válaszokat is előre köszönöm mindenkinek!
Nem éltem vele.
Szimplán régimódi udvarlós pasi vagyok! Az a pár év ismerkedés meg csak lazán zajlott.
Nem azonnal szerelem volt és abból kisgyerek észen kívül rögtön ha így érted?!
Nagyjából azt takarja hogy sokat chetteltünk,taliztunk kettesben, iszogatnunk,közbe én is ismerkedtem miközben ő is ennyi.
Aztán valahogy úgy jött ki hogy rég ismerjük egymást egyikőjüknek sincs párja és mert ne próbálnánk meg ennyi idő után egy normális kapcsolatot??
Miközben dúlt a szerelem vagy inkább láv.
Bocs de nem tudom máshogy megfogalmazni ezt! :)
Közölte velem a kapcsolat végén hogy nem voltam elég számára!
Már nincs annyira odáig értem mint volt és ami volt is az már el múlt.
Nem szerelmes,nem szeret engem.
Szánalmas vagy. Én azonnal élnék a lehetőséggel.
37F
Önbecsülés.
Tartás.
Visszaviszed a kicsit, de nem lépsz be az ajtón.
Nyitsz kifelé, párt keresel magadnak.
A kva exedet meg ejted.
Legyél már férfi!
Felteszem, hogy emiatt is ment szét a kapcsolatotok.
Gyenge vagy, hagyod magad alázni.
Változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!