Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves anyuka vagyok. Forgalom irányító voltam a volán busznal,megismerkedtem életem nagy szerelmével, aki 28 évvel idősebb buszsofőr. Igen, furcsa szerelem volt ez. Akkor 18 éves voltam, ő már egy elvalt apuka. Egy városban éltünk, ezért jól ismertük egymást, ennek köszönhetően pár hónap után össze is költöztünk. Minden nagyon csodálatos, meseszerű volt. Én fiatalon szerettem volna gyermeket vállalni illetve az ő biológiai órája is jár, ezért hamar belevagtunk a baba projektbe. Született egy kisfiunk aki már lassan 2 éves, családi idill... A második baba volt már utban amikor kiderult hogy bizony ő is szereti a hölgyeket. Többször lebukott. Sajnos nagymértékben kozrejatszott ez a koraszulesben. Ma egy hete született 35 hetre a kislányunk. Ő még kórházban van, minden nap járok be hozzá. Borzasztóan nehéz most, ezért nem a negatív kommenteket várom, inkább csak jót tesz a lelkemnek ha megoszthatom kivulallokkal ezt.

2022. jan. 1. 19:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy mint apa nagyon jó. Itthon is úgy viselkedik hogy az a gyerekek előtt vállalható. Amikor elmegy dolgozni mintha nem is ő lenne. Annyira hittem benne hogy ahogyan idősödik elmulik nala ez a csajozás és úgy is tűnt az elején hogy megvaltozott.
2022. jan. 1. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy a buszsofőrök 80%-a egy csajozó gép. És nem számít nekik hogy 16 éves vagy 40. Aki kapható rá azt viszik. Nézd ha el tudod őt viselni ezek után akkor tedd. Nekünk aztán mindegy a te életed. De a gyerekeknek idővel úgy is fel fog tűnni ez a dolog és kérdezősködni fognak. Tudod megy majd a tv látnak benne valami olyat amit ti nem csináltok egy párként. Uncsim gyereke ilyen kérdezősködik már mindenről. Azért mert kicsik figyelnek.
2022. jan. 1. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi olyan marha vonzó a buszvezetőkön, bár autóval járok, de ha néha buszra szálltam, hát nem emlékszem, hogy az orgazmustól összepisiltem volna magam. Kérdező, ha neked jó megalázva lenni, akkor hajrá. A gyerekeknek akkor is lehet jó apja, ha közben nem bántja az anyukájukat.
2022. jan. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!