Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki hasonló helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hasonló helyzetben volt már?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal, nekem ő az első szerelmem, más férfival nem is voltam soha. Eddig rá sem néztem más ferfire. De van egy személy akibe valami nagyon megfogott engem úgy érzem kezdek bele szeretni, sokat beszélgetünk de nem történt köztünk semmi sem. Ő is ugyanúgy érez, ahogy én. Vagy csak fellangolas ez??

Párommal nagyon sokat veszekedünk az utóbbi időben már mindenen.

2021. szept. 24. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Annak a jele, hogy haldoklik a kapcsolatod. Ilyenkor kellene leülni és megbeszélni, hogyan tovább.
2021. szept. 24. 08:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, de én hiába mondom páromnak,hogy valami baj van javítsuk meg ami elromlott, de szerinte minden rendben van.
2021. szept. 24. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy attól még, hogy szerinte miden rendben van, szerinted nincs.

Lehet fellángolás is, ha mellette érzed, hogy a párodat milyen mélyen szereted ahhoz képest.

Nekem már volt ilyen, hogy valaki iránt fellángolást éreztem. De a páromat nagyon szerettem, sokkal mélyebben és nem kezdtem a másikkal semmit. Egy idő után elmúlt. Nem magától. Sokat -beszélgettem a sráccal, közös volt a munkakörnyezet. És ahogy egyre jobban megismertem, úgy ki is ábrándultam.

2021. szept. 24. 09:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ahogy egyre jobban megismerem annál erősebb bennem az érzések, eleinte úgy voltam vele hogy csak fellangolas biztos, de őszintén nagyon sokat gondolok rá már.
2021. szept. 24. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi sincs rendben, de nem a párod miatt hanem mert te szerelmes vagy másba, mégha plátóian, akkor is. Ezért nem tetszik a mostani kapcsolatod, ez már kihűlőben van, innen már csak merő erőlködés az egész. Nincs mit ezen megbeszélni, nyilván nem lehet lezárni egy 6 éves kapcsolatot csak úgy egyik napról a másikra, mert van ragaszkodás és megszokás, idő kell ahhoz hogy el tudjátok engedni egymást.

És nem az új szerelmed miatt, hidd el, ha vele nem jössz össze, akkor sem mennél már vissza a régi kapcsolatodba.

Egyet viszont ne tegyél, ne csald meg a párodat.

2021. szept. 24. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg csalni nem is akarom és nem is fogom, és akkor is voltak már problémák amikor nem ismertem meg ezt a férfit. Csak az a baj hogy ez nem plátói állítólag ő is viszont szeret vagyis azt mondta nekem hogy belém szeretett.
2021. szept. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!