Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Én egy 23 éves anyuka vagyok. Forgalom irányító voltam a volán busznal,megismerkedtem életem nagy szerelmével, aki 28 évvel idősebb buszsofőr. Igen, furcsa szerelem volt ez. Akkor 18 éves voltam, ő már egy elvalt apuka. Egy városban éltünk, ezért jól ismertük egymást, ennek köszönhetően pár hónap után össze is költöztünk. Minden nagyon csodálatos, meseszerű volt. Én fiatalon szerettem volna gyermeket vállalni illetve az ő biológiai órája is jár, ezért hamar belevagtunk a baba projektbe. Született egy kisfiunk aki már lassan 2 éves, családi idill... A második baba volt már utban amikor kiderult hogy bizony ő is szereti a hölgyeket. Többször lebukott. Sajnos nagymértékben kozrejatszott ez a koraszulesben. Ma egy hete született 35 hetre a kislányunk. Ő még kórházban van, minden nap járok be hozzá. Borzasztóan nehéz most, ezért nem a negatív kommenteket várom, inkább csak jót tesz a lelkemnek ha megoszthatom kivulallokkal ezt.

2022. jan. 1. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb oldalra jöttél pozitív támaszért. :D Ha nem a trollok szednek szét, akkor úgyis kioktatnak, hogy hagyd ott a francba. És amúgy igazuk is lesz, szerintem is hagyd ott ezek után. Nem negatív, csak őszinte vagyok.
2022. jan. 1. 19:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is ezt látom a legjobb döntésnek, az eszem szerint megtennem, de szeretem és van 2 kicsi gyerek akiknek az az érdekük hogy ne tegyem ezt.
2022. jan. 1. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó de már többször lebukott. Akkor most szemet hunysz életed végéig vagy addig amig már nem kell a kutyának se ? Megsúgom, hogy akkor már neked se fog és bánni fogod, hogy egy ilyenre pazaroltad az életed. Szerinted hányszor fog még megcsalni? Ott fogod lehúzni a nőkről. Már bocs :D A gyerekinek mit ad át egy ilyen gerinctelen férfi?
2022. jan. 1. 19:37
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Nem minden a szex. Ha egyébként rendes ember és törődik a gyerekekkel, akkor elnézhető, hogy szereti a nőket. Jobbulást a kisebbik gyerekednek.
2022. jan. 1. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem voltam hasonló helyzetben.
2022. jan. 1. 19:50
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Végülis a szar kapcsolatra vállaltál még egy gyereket 23 évesen. Grat. Lesz ott még több nő is készülj fel.
2022. jan. 1. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Másnak több esze van, nem csináltat 20 évesen gyereket egy apja korabeli bácsitól.Jó hír, hogyha már nem áll fel neki olyan 10,15 év múlva akkor már hű lesz hozzád, mert a kutyának se fog kelleni.
2022. jan. 1. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Addig maradj vele amíg a kisebbik óvodás lesz!

Aztán hagyd ott!

Kérj gyerektartást, dolgozz!

Szívesen!

2022. jan. 1. 20:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. jan. 1. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek érdeke, hogy az anyjuk boldog legyen. Anyaként az egyik feladatod, hogy példát mutass. Ha bennmaradsz ebben a kapcsolatban azt fogják tanulni, hogy a nőkkel bármit meg lehet tenni, következmények nélkül lehet őket alázni, csalni. Akár fiaid, akár lányaid vannak, mindenképp rossz példát ültetsz beléjük. Plusz ne sorold leghátra a saját igényeidet és boldogságodat se, attól még hogy anyuka vagy még túl fiatal vagy a boldogtalan élethez. Én nem gondolnám, hogy a történteknek bármilyen köze lenne a párod életkorához, ugyanezt megteszi a húszéves, harmincéves is.
2022. jan. 1. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!