Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális, hogy barátom más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, hogy barátom más lányok képeit likeolja?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok túlságosan féltékeny típus, de már nem az első kép amit észreveszek, hogy a barátom vékony bikinis lányokat likeolgat instán. Nem tudom, hogy ilyen esetben szóljak neki, de úgye ő azt hiszi, hogy én nem tudok róla. Vagy ez a többi párkapcsolatban normális?

Csak kicsit nyomaszt, hogy tudja jól, hogy nem vagyok megelégedve a testemmel és ez egy lapáttal rá tesz arra, hogy nagyon rosszul érezzem magam. És sírni tudnék mikor ezt látom és azt érzem, nem vagyok neki elég.

2021. dec. 31. 22:38
1 2 3
 21/24 Ignis Subdialis ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy ötmilliószor feltették már ugyanezt a kérdést, nem értem, hogy nem sikerült megtalálni és utánaolvasni, mielőtt kiírod ugyanazt. Nem normális, hogy a barátod ezt csinálja, de! Az a helyzet, hogy abból a tényből, hogy ilyen barátod van, egyenesen következik, hogy hibás az önértékelésed. Ilyen hapsikkal csak alacsony önbizalmú csajok állnak össze, a jó önértékelésűek már egyéb jelekből kiszúrják, hogy a pasi instabil és elvetik a kapcsolat lehetőségét vele, sőt, egyáltalán nem lesz számukra vonzó.

Most oké, benne vagy ebben, biztos úgy érzed, hogy kár lenne ezért szakítani, megpróbálod elfogadni vagy a leírt módokon beszélni róla, aztán ha szerencséd van, a pasi reagál rá és megpróbálja a későbbiekben jobban titkolni az ilyen hajlamait. Vagy nem, sőt kiderülnek újabbak is, majd pár konfliktusos hónap/év után szakítasz vele, még alacsonyabb önbizalommal, mint volt előtte. Így aztán a következő kapcsolatod még nagyobb valószínűséggel hozza majd a jól ismert problémákat.

Ebben az ördögi jörben a megoldás ott van, hogy nekiállsz az önismereti melónak pl. pszichológus segítségével és kijössz azokból a mintákból, amiért jelenleg az ilyenek vonzóak számodra. Rájössz a kényszerítő körülmények kisgyerekkori eredetére, így nem kell már őket felnőttként ismételgetni. Hajrá!

2022. jan. 2. 10:02
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Semmi gond nincs ezzel

De ha téged zavar akkor keress olyan pasit aki nem csinálja ezt

Nincs értelme ezen hisztizni

2022. jan. 2. 10:44
 23/24 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a dolgokat és mondta, hogy köszöni, hogy szóltam, hogy engem ez nagyon zavar és hogy nem fogja csinálni.
2022. jan. 3. 21:20
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, kérdező, ez egy pozitív és megértő reakciónak látszik. Remélem igy lesz a párod részéről.
2022. jan. 3. 22:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!