Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendbe lehet ezt még hozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe lehet ezt még hozni vagy úgyis szakítás lesz a vége?

Figyelt kérdés

Nem várom el senkitől, hogy biztos választ mondjon, hisz ha részletesen is leírom, nem lehet teljesen megerteni az ilyen helyzeteket. De hátha tudtok mondani olyan tanácsot, neglátást, ami segít.

Szóval, én 23 vagyok, a párom 24. Együtt vagyunk már több, mint 5 éve. Igazi, őszinte szerelemnek indul, az is a mai napig. Sosem bántottuk meg akarattal egymást, odafigyeltünk egymásra apróságoknál is, nem néztünk félre, a nézeteltéréseket mindig megtudtuk beszélni, megértettük a másikat. Ez alapjában véve ma is így van, tehát elmondhatom hogy egy biztos alapja van a kapcsolatunknak. DE, az utóbbi időben, egyre többször kaptam magam azon, hogy unatkozom mellette, egyre többet húzom fel magam miatta, ő is miattam. Ez lehet azért is van mert mostanaban nagyon stresszes napjaim vannak, lelkileg is lemerültnek érzem magam teljesen, (munkám miatt). De ugyanezt látom nála is. Ha elmondom neki hogy én mit szeretnék, akkor felhúzza magát. Most is, szilveszter van én meg itt potyogom ezt a kérdést...kértem, hogy menjünk át egy baratnomekhez, aki eppen bulit tart. De hallani sem akart róla, csak ideges lett, hogy értsem meg, ő most sehova sem akar menni, csak ketten legyünk most itthon. Nem értem mi a baj. Aztán itthon ülünk.

Emiatt a folytonos helyzet miatt persze már a szexet sem kívánom, próbálok ugy tenni(, es tudom hogy szornyu hiba) de rögtön eszreveszi ha csak ugy csinalom mintha kivannam, ha szóvá teszi meg síró görcs jön rám, hogy hogy juthattunk idáig. A hétköznapok is annyira silányak, üresek, csak úgy vagyunk. Persze tudom hogy nagyon szeret mert ettől a hangulattol függetlenül elmondja és kimutatja érintésekkel, segítséggel, stb , én is nagyon szeretem, de néha annyira azt érzem hogy én mennék szaladnék világot látni, vele, ő pedig egy lassabb tempó.

Fogalmam sincs hogy ezt hogy lehetne helyre hozni, vagy nincs is értelme és 5 évet dobjunk ki az ablakon, keressünk mást akivel passzolunk?

:(

Köszi ha válaszoltok!

23N

2021. dec. 31. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Ez az éld ki magad szöveg meg nettó fszság, egy kapcsolatban is ugyanúgy tudsz élni, mint nélküle, hiszen egy jó kapcsolat nem korlátoz és olyannal tudsz megélni egy csomó élményt, akivel szeretitek egymást.
2022. jan. 1. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Igen és mint a melléklet ábra mutatja, mellette nem tud, különben nem született volna meg a kérdés sem
2022. jan. 1. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Ezért irtam, hogy egy jó kapcsolat nem korlátoz

Szóval csak azért ne szakítson senki egy jó kapcsolatban mert ő meg nem “elte ki magát”

2022. jan. 1. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
De amúgy mit tudsz te a kiélésről? 26 éves vagy, hidd el, az a három év nem oszt nem szoroz semmilyen szempontból :D ledegradalni csak azért a kapcsolatukat, mert nem voltak mással és fiatalon jöttek össze…
2022. jan. 1. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Milyen kiélésről beszélsz? Egy szóval nem mondtam olyat, hogy élje ki magát… azt írtam, hogy szórakozzon, éljen, az nem ugyanaz. Hiába mondod, hogy ezt egy kapcsolatban is meglehet tenni, természetesen meg lehet, ha a másik fél is olyan… de itt nem erről van szó és ez teljesen lejött a kérdésből is. Lehet homokba dugni fejet meg álszenteskedni, látszik, hogy emellett a srác mellett nem érzi jól magát, ennyi. Elmondtam a véleményem, hogy én mit tennék, ez nem azt jelenti, hogy neki ezt kell tennie vagy ezt fogja.. ha nem tetszik, hogy más ide írja, ő hogyan cselekedne, akkor ne nézegesd a gyakorit és te magad se osztogass tanácsokat :) egyébként annak a híve vagyok, hogy nem kell ennyire ragaszkodni egy kapcsolathoz, nem azért mert vágjuk sutba ha valami nem működik, de ha tetszik, ha nem, ebből a fajta kapcsolatból ritka az, amit meg lehet úgy menteni, hogy az már ne maradjon méltatlan a felek számára és lehet neked nem fontos a méltóság és kapaszkodnál feleslegesen egy szarkupacba, mert nem tudsz magadban meglenni és magadba nézni vagy félsz hogy nem találsz mást, de sokan nem így gondolkodnak… egyik barátnőm kapcsolata pont így döglődik, mint ahogy az itt leírt. Ugyanaz a szindróma, hogy a lány minden élményt a barátjával akar megélni, csak éppen már cirka 5 éve nincs előrehaladás a kapcsolatban, megmondtam két éve hogy ne húzzák tovább, nem hallgatott rám, azóta is ragaszkodik a semmihez.
2022. jan. 3. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
De miért nem tudják megélni? A srác mással akarja? Vagy nincsenek élmények?
2022. jan. 3. 10:00
 17/17 A kérdező kommentje:
A srác introvertáltabb mint én, ez okoz problémát. Elenged amúgy a barátaimmal bulizni, megbízunk egymásban, nem erről van szó. Elmegyek velük is szórakozni, de én Vele szeretnék menni bulizni néha, nem állat módjára gondoltam, hanem normalisan mint 1 pár a barátaikkal. De ő nem akar. Én vele szeretném megélni. Ez a problémám lényege.
2022. jan. 4. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!