Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe lehetne hozni ezt a tonkrement parkapcsolatot? (Szakitast)
3 honapja mentunk szet csaladi nyomas es veszekedesek miatt.
A szakitas elejen fbon beszeltunk de letiltott. Majd telefonon felhivtam egyszer par nappal utana de kapott rogton egy uj szamot a rokonaitol.
Elinteztek helyette a dolgokat.
Majd mindenfele emberke irt ram fenyegetoen hogy megver ha nem hagyom beken (vissza se mentem hozza szval nem volt okuk) a cuccaim miatt egyszer kerestem de az anyja kiserte el a talalkozora es neki kellett konyorognom h ne dobja ki a cuccom.
Aztan elkezdtunk beszelni emailben en azt irtam h szeretem o meg azt h utal.
Majd rairt egy par baratom h nem vagyok jol de oket letiltotta.
Erdekes a nagyapamat es az apamat meg az ismerosok kozul sem torolte. Legutobb valaszolt is nekik hogy nem tud a szeszélyeimnek megfelelni.
Egyebkent ket honapot kulfoldon voltam (tenerifen) nemreg jottem haza.
De nekem mar regota nem valaszol az emailjeimre de nagyapamnak valaszolt.
Lehet h csak meg kene keresni, vinni neki viragot, stb?
Mert nagyon ilyen sertodesnek tunik foleg h 3 evig egymas nyakaban logtunk aztan hirtelen elkezdett igy viselkedni.
Az a baj lehet fel sem fogja de kishijan az utcara tett. A nagybatyjatol kaptam penzt amibol kulfoldre mentem es most a nagyapamnal lakom... Szoval.
Rajta keresztul talan tudnek neki irni. Mit gondoltok?
Nagyon szerettuk egymast es lehet hogy harcolnom kene erte. Csak gyava vagyok. 3 honapja a lakohelye kozelebe se mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!