Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolatot mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatot mennyire tud megölni a féltékenység és a másiknak a korlátozása?

Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 23:59
 1/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
94%
Mondjuk olyan 100%-ban.
2015. nov. 29. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is öli meg, de megmérgezi...
2015. nov. 29. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Van okod arra hogy korlatozd/féltékeny legyél ?
2015. nov. 29. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyon,mert felborul az egyensúly, egy egészséges párkapcsolatban 2 egyenlő fél van,akkor senki nem építi le a másikat mentálisan.

Fontos!

A túlzott féltékenykedés nem összetévesztendő a szerelemmel, szeretettel!

Aki még mellé korlátozza is a párját,egészen biztosan nem szereti.

Az ilyen kapcsolatból minél előbb ki kell lépni,amíg még viszonylag kisebb lelki sérülésekkel meg lehet úszni.

2015. nov. 29. 00:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Totálisan!

Pont ma volt benne részem.

A páromnak teljesen leblokkolta az agyát. A vádjai ellentmondanak a józan észnek. Mint aki megőrült.

Hát igy nem lehet kommunikálni sem.

Csak azért mert a barátom(!) egy fiatal lány.

Tudott róla, bármikor beleolvashatott volna üzijeinkbe.

Nekem megfordult az is a fejembe, hogy a féltémenység nem e ürügy?

Mindenáron hibakeresés a másikban, ürügy a lelépéshez.

2015. nov. 29. 02:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyhe féltékenység még elmegy, de az a tipikus beteges féltékenység egy idő után már zavaró, és romboló hatású.
2015. nov. 29. 03:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy kinyírja. Én vevő vagyok az észérvekre, de ha a párom pl korlátozni próbálna úgy hajítanám ki hogy a hátsója még röptében megelőzné a fejét.
2015. nov. 29. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Ha a párod igazán szeret,akkor meg tudsz előtte nyílni,tudtok a féltékenységről beszélgetni,és előbb-utóbb rájöttök az okára is. Pl én azért vagyok nagyon féltékenykedős,mert a szüleim kiskoromban elváltak,és azt "tanultam meg",hogy a férfiak egy idő után otthagyják a nőt (ezt pszichológus derítette ki). Erről sokat beszélgettünk a párommal,elfogadta,hogy én ilyen kis lelki sérült vagyok,és elviseli a féltékenységi rohamaimat.úgy viselkedik,hogy még véletlenül se adjon okot. Szerintem nektek is ezt kellene tennetek,a párod biztos megértene és támogatna.
2015. dec. 8. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!