Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig 10-15 évvel fiatalabb nők szeretnének velem párkapcsolatot kialakitani? Többi Lent.

Figyelt kérdés
Pedig se pénzem,se autóm,se biztos egzisztenciám,már félek egy fiatalabb nővel kezdeni mert utánna nem birom magamról levakarni,mi lehet az oka?
2015. dec. 3. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jaj te szegény...

Nem tudom mi az oka, tőlük kérdezd.

2015. dec. 3. 09:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Esetleg annyival fiatalabbnak látszol a valós életkorodnál.
2015. dec. 3. 09:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Fiatalabbnak látszom ez igaz de elszoktam árulni a korom és mégis.
2015. dec. 3. 09:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Viszont akkor jó a genetikád, és ez is pozitív lehet. Nálunk szinte az egész család letagadhatna éveket, nagyszülők is, szülők is, az én generációm is. És feltételezem, ha gyerekem lesz, majd rá is ez lesz jellemző, ezt visszük tovább. :-)
2015. dec. 3. 10:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos, ami biztos, mond, hogy nem 20 éves vagy!! :-D
2015. dec. 3. 10:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Majdnem a duplája.
2015. dec. 3. 10:24
 7/13 anonim ***** válasza:

#6:

Akkor kicsit idősebb vagyok tőled (#5ös vagyok) :-P És nem értem ezt a "nem bírom levakarni" dolgot. Én ha megmondom egy nőnek, hogy vége, akkor az nem keres tovább ... Tudni kell megmondani ;-)

2015. dec. 3. 10:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Mondtam én az utcsónak is,hogy vége és csak irogatott a fb-on meg sziveket küldött meg stb,a vége az lett,hogy töröltem az oldalamat. Akkor még nem találkoztál igazán erőszakos nővel.
2015. dec. 3. 10:43
 9/13 anonim ***** válasza:

#8:

Dehogynem találkoztam, egyszer futottam bele életembe, hogy még a családomat is zaklatta, őket is felkereste ... Na akkor határoztam el, hogy többet ilyet nem! :-D Most már tudok úgy szakítani, hogy ők a hálásak érte, ha megteszem ;-)

De egyébként elég amatőr lehetsz (vagy kamu a kérdésed), hiszen Facebook-on simán letiltod és kész. Nem tud írni, de még csak nem is látja az adatlapod, a kereső sem dobja ki neki. Ilyenért nem kell magad törölni :-P

2015. dec. 3. 10:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz de csinált egy másik profilt és onnan irogatott!
2015. dec. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!