Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan elvált pasi, akivel lehet normális párkapcsolatot kialakítani?
30 éves elvált anyuka vagyok. Sokáig úgy gondoltam, hogy az elvált pasik között keresgélek, mert a gyermektelen pasikkal rosszak voltak a tapasztalataim (pl lemondtam a randit egy sugárban hányó lázas lánykám miatt, és a pasi képtelen volt megérteni, hogy miért nem hagytam másra)
Azonban most belefutottam az elvált pasis problémába... A legtöbb magát sajnálja, amiért az asszony lelépett, siránkozik, hogy magányos, és családot szeretne, de amint közelebb kerülnénk egymáshoz, inkább lelécel, nehogy megváltozzon ez az áldott állapot. Mintha élveznék, hogy előadhatják a szegény, szerencsétlen elhagyott pasit, aki alig várja, hogy szeressék, de igazából nem akar változtatni.
Én is csalódtam, de én szeretnék új életet kezdeni, szeretek előre tekinteni.
Van esély, hogy találjak ehhez valaki megfelelőt? Vagy a legtöbb újrakezdő ilyen defektes?
Tudod kedves,
AZ NŐSÜLJÖN ÚJRA, AKINEK ROSSZ A MEMÓRIÁJA!!!
(egy "defektes")
Normális párkapcsolatra nyitott vagyok, de házasságra soha többet.
Egy másik defektes.
Köszönöm az őszinte válaszokat, kedves defektesek és többiek :)
Persze nem megsérteni akartalak Benneteket, és magam is defektes vagyok, hiszen elhagytak, sérültem...
Csak én már szeretnék újrakezdeni. Társra lelni.
Akik azt írták, hogy házasság sohatöbbet, azok miért? Csak érdeklődöm.
Van itt egy "nem elvált", de defektes! ;)
Hol laksz?
#6: a mai magyar joggyakorlat szinte feltétel nélkül a nőnek, az anyának kedvez. Nem adom meg még egyszer senkinek a lehetőséget arra, hogy anyagilag, erkölcsileg, vagy bármi egyéb módon tönkretegyen.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!