Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet egy ilyen nő gondolkodását, szemléletét változtatni?
Barátnőm szerint a nőnek annyi a dolga, hogy ellássa a házimunkát, szüljön, gyereket neveljen. A férfié pedig hogy dolgozzon, pénzt keressen, és fizessen mindent.
Ez mennyire normális?
Én mindig abban hittem hogy mindkét fél egyenlő arányban vegye ki a részét mindenből a házimunkán, gyereknevelésen át a pénzkeresetig, a költségek vállalásáig.
Ő azt mondja ez a normális amit ő gondol, mert náluk mindent az apja finanszírozott, az anyjának nem kellett semmit fizetnie, amikor dolgozott a fizetéséből sem kellett semmit leadni.
Miért karaod megváltoztatni?
Miért számit az, hogy mi a normális?
Ha az ő élete ilyen és működik akkor az miért baj?
A mi családunkban van ilyen is olyan is, és mindegyik életstílus normális, amíg működik és boldogok benne az emberek.
Máshogy látjátok a világot, nem vagytok egymáshoz valók.
Mindkettő alternatíva jó, amíg mindkét fél ugyanazt akarja. Te is a saját mintád szerint élnél és a barátnőd is a sajátja szerint.
Én is ugyanazt gondolom egyébként, mint te. Egyenlő megosztás a munkában, a házimunkában és a gyereknevelésben is.
Ezeket nem tudod megváltoztatni.
Látott otthon 20 évig egy mintát, amivel ráadásul egyet is ért. Nincs az a hatalom, ami meg tudná változtatni a gondolkodását.
Ennek a kapcsolatnak sajnos nincs jövője.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!