Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre a kijelentésre a párotoktól?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem járni egy korombelivel, randizgatunk gyakran, és le is feküdtünk már. Tudom róla, hogy rengeteg lány barátja van, mindenkivel tartja a kapcsolatot. Viszont egy nap elkezdett egy barátnőmről kérdezni (különben is ismerik egymást, de annyira nem barátkoztak össze), hogy milyen fiúk jönnek be neki, kikkel kavargatott stb.. végül ott lyukadtunk ki, hogy elmondtam a barátomnak, hogy a csajszi még szűz. Ezen pedig ő meglepődött, és hasonlót mondott, hogy pedig ő szivesen megmutatná neki mi a jó. Ezen a kijelentésen kicsit megszeppentem, nem veszekedtem, de azért na. Aztán egyik nap a barátom szintén hívott egy közös meccsnézésre, ahová gyakran visz más lánybarátnőit is, meg persze barátait is. Viszont ez alkalommal egyedül lettem volna vele, plusz mellette tele srácokkal , ezért azt mondtam, hogy hívjon legalább csajokat, akikkel tudnék beszélgetni. Ekkor pedig azt felelte, hogy gondolt egy lányra, de annak meg én nem örülnék (pont ez a lány lett volna az). A végén persze nem jött a csaj sem a programra.

Nekem nincs semmi bajom a csajszival, hiszen barátnőm, szoktunk együtt bulizni is, de egy kicsit fújok most a barátomra. Elég hadilábon áll a kapcsolatunk, kicsit zavar, hogy ennyi lánnyal van körülvéve, plusz ezek a kommentárok nem segítik a helyzetet. Ti hogyan reagálnátok ilyesmire?

2021. dec. 28. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap az nagyon kevés még ismerkedni is, sokan 30 év alatt se ismerik ki egymást.

Ő nyilván még nem kötelezte el magát melletted.

Te tudod, mennyi időt és érzelmet éri meg belefeccölni ebbe, de előbb-utóbb rá kéne kérdezni, hogy akkor most ő párjának akar-e vagy sem.

https://www.youtube.com/watch?v=sy8IDJRsuQo

2021. dec. 28. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Úgy értem, 1 hónap alatt még messze nem ismerhetted ki, ezért természetes, hogy jönnek tőle olyan megnyilvánulások, amin megütközöl, mert nem illik az eddigi képbe. Szerintem ez még évekig is benne van a pakliban új ismeretség esetén, amikor nem tudhatod, milyen az igazi jelleme, igazi természete valakinek.
2021. dec. 28. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne a párom már szerintem.

Alapba egy hónapja ismered, és már kapcsolatba vagytok? Azt se tudod ki Ő...

2021. dec. 28. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Hogyhogy zavar, hogy ennyi lány barátja van? Mielőtt osszejottetek volna, akkor is tudnod kellett. Én eleve nem hiszek felnőtt korban a. Férfi-Nő barátságban, mert egyszerűen nem létezik.

Egy ilyen kijelentés után meg pláne otthagynam a francba. Ha már most ennyire megaláz, amikor meg javában oda vissza kellene lennének egymásért, szerinted később mi lesz ? Orrba szájba csal majd és téged fog hibáztatni érte. Nem tudom, mennyi idő telt el a legutóbbi kapcsolatod óta, de nekem sanszos, hogy nem sok. Vagy legalábbis nem foglalkoztal azzal, hogy előzőleg miért voltal benne egy ilyen nagyon toxic kapcsolatban. Ha akkor, amikor szingli voltal, több időt szantal volna erre a felismerésre, eszedbe sem jutott volna leállni egy ilyen csavoval.

23 nő

2021. dec. 29. 07:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez egy gyökér... Sok jót ne várj tőle!
2021. dec. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!