Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés

Párommal egy albérletben lakunk, mindketten otthonról dolgozunk.

Eddig ő egy konyhai széken ült és néha cseréltünk, odaadtam neki a gamer székem, mert az azért mégis csak kénylemesebb.

Most karácsony előtt vettem magamnak egy másikat, és a régit pedig neki adtam.

Erre ő most megsértődött, hogy miért nem ő kapta az újat.

Jogosan sértődött meg?

2021. dec. 25. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel csak azt bizonyítja, hogy a pénzed kell (kéne) neki!
2021. dec. 26. 00:16
 12/20 anonim válasza:
36%

Ugyan már, ez nem óvodai szint, a legjobb barátnőm is ilyen volt felnőttként. Olyanokon tudott megsértődni vagy felkapni a vizet, hogy csak néztem.

Egyszer még amikor mindenki az msnt használta és emaileken keresztül kommunikáltunk, feltörték a fiókomat és lecserélték a jelszót. A legjobb barátnőmnek ebből annyi jött le, hogy most valaki látta az összes levelet, amit írt nekem és igazán kitörölhettem volna őket mert olyan titkokat tudott meg más, amiket csak velem akart megosztani. És ez egy a sok közül, amikor megsértődött. Sokszor nem is rögtön adta ki magából, volt, hogy decemberben mondtam valamit, amit ő sértésnek vett de nem mondott semmit, hanem májusban kezdett velem rideg lenni, majd 1-2 hét durcáskodás után kibökte, hogy decemberben mondtam neki valamit, ami fájt neki én meg csak néztem nagyokat.

2021. dec. 26. 00:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyen magának széket! Ugye nem a szék volt a karácsonyi ajándéka? Ha igen, akkor jogos a sértődés. De ha nem, akkor hülyeség a durci, vegye meg magának, ami kell.
2021. dec. 26. 00:39
 14/20 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Ugyanaz a válaszom mint a kettesnek,erre engem lepontoznak.

Bekakkolok!

2021. dec. 26. 01:59
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem jogos, kezdjük ott hogy gondolom szó sem volt arról, hogy te vennél neki bármit is. Örüljön az ingyen használt széknek.
2021. dec. 26. 02:11
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
Eleve az a te széked volt, ha akartad volna, akár el is adhattad volna. Örüljön, hogy ingyen kapott egy jó széket.
2021. dec. 26. 05:21
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat.

#16: ezt én is mondtam neki, erre kezembe nyomott pénzt, hogy akkor itt a szék ára. Na erre leraktam a pénzt és ott hagytam tovább duzzogni. Ez volt tegnap délután, azóta se beszéltünk.

Egyébként én 29F, ő 28N

2021. dec. 26. 07:15
 18/20 anonim válasza:
50%
Valahogy sejtettem, hogy ő a nő. (én is nő vagyok, mielőtt nekem támadnak :) )
2021. dec. 26. 07:17
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

Hisztis picsa.

Te penzedbol vettel.

Nagyon el van kenyeztetve...

2021. dec. 26. 09:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarna ő jogot formálni a te székedre, tulajdonképpen a te pénzedre?? Netán ő dolgozik rád, úgy értve, hogy ő takarít utánad, ő főz, mosogat? Lehet, hogy úgy érzi, hogy kihasználod, ezért várna el némi anyagi viszonzást akár egy használt szék formájában.
2021. dec. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!