Jogosan sértődött meg rám a barátnőm?
Figyelt kérdés
Barátnőm elkapta tőlem a megfazast és ezért berágott rám. Hétvégén voltunk hazibuliba ahol már beteg voltam és kínálta a saját sörös poharát hogy igyak belőle tehát nem érdekelte a dolog. Jó én is buta voltam h beleittam, de ezért már több napja nem szól hozzám amikor ő is hibás2021. okt. 11. 09:54
1/6 anonim válasza:
jogos, nem gondolhatta hogy te tudván hogy beteg vagy, elmész a buliba és végigfertőzöl mindenkit
2/6 anonim válasza:
Ilyen gyorsan nem alakul ki fertőzés, van lappangási ideje. Ha el is kapja az még nem látszik ilyenkor. De te miért mentél betegen buliba? Ha taknyolunk otthon maradunk, nem cseszünk ki másokkal.
3/6 anonim válasza:
Simán pár mondatban csak le kéne bsznia téged, azt kész
4/6 anonim válasza:
A sértődöttség nem old meg semmit, a leb@szás igen :D
5/6 anonim válasza:
Tudta, hogy beteg vagy, akkor mit hisztizik...
Elküldeném a búsba.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudta h beteg vagyok igen
2021. okt. 11. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!