Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan sértődött...

Szerintetek jogosan sértődött meg rám?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akivel sokat játszunk számítógépes játékokat. Na már most ő szereti váltogatni a játékait. Ha egy játék egy 1 hónapig bírja nála akkor már sokat mondtam. Viszont az utóbbi időben még gyakrabban váltja a játékokat, 2-3 naponta teljesen újjal játszik és legalább egy évig nem nyúl a "régi" játékokhoz. Jah és mindezt úgy hogy van 400 játéka kb.... ezzel szemben nekem van 8-10.

Az még 2 hete győzködött hogy vegyem meg az egyik játékot ami neki is megvan és játsszunk együtt. A múltból kiindulva eléggé vonakodtam, mert általában mindig 1 hónapig volt hajlandó játszani velem. Végül beadtam a derekamat és megvettem az adott játékot mert megígérte, hogy fog velem többet játszani vele. Játszottunk is vele még aznap és megbeszéltük, hogy másnap folytatjuk. Jött is a másnap de nem volt hajlandó vele játszani. .. aztán harmadnap sem... és utána sem. Mondtam neki hogy hát ezért vettem meg, 1 játékra?! Erre ő "bocs de tényleg nem akarok most ezzel játszani, unalmas és nincs kedvem hozzá." Hihetetlen, hogy lehet számára unalmas minden játék, még az újakat is megunja nagyon gyorsan, ki se játsza, épphogy csak belekezd...

Mindegy, a lényeg hogy mérgemben azt mondtam neki hogy olyan mint egy game k*rva mert úgy váltja a játékokat mint k*rva a klienseit. Erre nagyon megsértődött és azóta sem hajlandó beszélni velem.

Szerintetek jogosan sértődött meg?

2020. jún. 25. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. jún. 25. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Azért ilyet nem mondunk. De te is mondhattál volna nemet és játszol idegenekkel.
2020. jún. 25. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
túlzásba vitted. az én barátnőm is sokmindent megun nagyon hamar,de nem szólom le emiatt. értem,hogy kiakadtál,mert miatta vettél meg egy játékot,de azért,mert nem játszik veled attól nem lesz használhatatlan. ahogy már írták idegenekkel is játszothatsz,nem kell egy emberhez kösd magad (így legalább lehet barátokat is kapsz).
2020. jún. 25. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Vannak akiknek mindig uj inger kell ahhoz hogy meglegyen az izgalom.

Az ilyen inkabb sajnalatra mélto mert elveszti a lényegét a dolgoknak.

Mint akik allandoan partnert cserelnek.

Vagy mindig masik kocsi kell.

Vagy mindig masik cipö/ruha

Valojaban ök azok akik mar nem tudnak boldogak sem lenni csak addig a pillanatig amig az ujnak varàzsa nem mulik el.

En ugy vettem volna meg ha tudom elöre hogy rajta kivül mással is tudok jatszani. Mashogy nem.

2020. jún. 25. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"A múltból kiindulva eléggé vonakodtam"

Nem elegge, ezutan jobban vonakodj. Nem ot kell szidni, ha meg a sajat tapasztalatodnak sem hiszel... :)

2020. jún. 25. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem ti nem vagytok barátok, nincsen bizalom, sértegetitek egymást.

Foglalkozz másokkal.

2020. júl. 16. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!