Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan sértődött...

Szerintetek jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy barátnőmmel, akinek elmeséltem, hogy már egy ideje van barátom. Mivel lelkizős témákat és hosszabb sztorikat élőben szeretek megbeszélni, és mióta összejöttem a barátommal, most találkoztam először ezzel a barátnőmmel, ezért most meséltem el neki, nem pedig korábban, messengeren. Vérig sértődött, hogy semmibe vettem a barátságunkat és hazudoztam, titkolóztam. Ti mit gondoltok erről?
2020. máj. 24. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Mondhattad volna hogy alakul egy sráccal aztán majd elmeséled, de szerintem ő reagálja túl. Mondjuk ha a "hazudoztál" rész is igaz, azaz letagadtad előtte akkor igaza van.
2020. máj. 24. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tagadtam le semmit, egyszerűen csak nem hoztam fel a témát neten.
2020. máj. 24. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Nekem ez fura. Megírhattad volna, hogy alakul valami, de majd ha találkoztok, elmeséled.

Nekem is annó szarul esett, hogy nem írt a terhességéről egy barátnőm, már csak a gyerekről értesültem...

2020. máj. 24. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Mondd meg neki, hogy élőben akartad a hírt közölni. Ha ezután is játssza a sértődöttet akkor az ő baja.
2020. máj. 24. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért szerintem az eléggé más, ha valaki a terhességét nem mondja el, pláne 9 hónapon keresztül, mint az, hogy egy új kapcsolatot kicsit később élőben részletez inkább valaki.
2020. máj. 24. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem teljesen jogos, hogy rosszul esett neki! Viszont kicsit tényleg túlreagálta, vérig sértődnie azért nem kellett volna emiatt.
2020. máj. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!