Jogosan sértődött meg rám a haverom, mert leszóltam a nője külsejét?
Elmondtam neki a véleményem, igaz kicsit nyersen, de tudja, hogy ilyen a stílusom, erre viszont azt mondta, hogy bunkó vagyok, és azóta haragszik rám.
Szerintetek ez nem túlzás?
Igen.
Vannak dolgok amiket le lehet szólni, pl a haverod külseje, és vannak amiket nem. A barátnő tipikusan olyan amiről se jót se rosszat
Szerintem a haverod most jött rá, hogy egy agyatlan egysejtűvel haverkodott eddig.
Igazából szívesen írnék neked valami vulgárisat, de minek: soha az életben nem leszel boldog, és ez mély elégedettséggel tölt el.
Igen, jogosan esett rosszul.
Ha már feljött témának, elég lett volna annyit mondani diplomatikusan, hogy neked nem az eseted.
Már az is degradáló, hogy a nőjének nevezed. Gondolom neked nincs barátnőd, de barátaid sem lesznek, ha így folytatod.
Megváltozik egy barátság onnantól kezdve, hogy kapcsolatban él a másik. Ezzel együtt kell elfogadni és nem mondani csúnyákat rá.
Neki a barátnője az első már, nem te.
Mekkora picsogás lenne hirtelen, ha neked mondaná meg a véleményét valaki az ocsmány gnóm külsődről, kérdező.
tudod, aki belülről rohad, annak ez a külsején is meglátszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!