Most miért sértődött meg?
Annyira furcsa, hogy a fiúk többsége nem lát bele ezekbe.
Ne haragudj, de én teljesen megértem a barátnődet. Nem számít most, hogy milyen hosszú az út, eljött, hogy lásson. Akkor, mikor meghívtak téged a barátnődet kellett volna választanod. Persze egy lány sem várhatja el, hogy a fiú 100%-ig csak vele foglalkozzon, de azért most, hogy csak kettesben voltatok, nem kellett volna egyedül hagynod. Ez a "várjon meg, sietek"... szerintem neked sem lenne kellemes, ha együtt mennétek valahová, aztán összetalálkozna a barátnőivel és elmennének vásárolgatni, de majd kicsit később találkozhatnátok..
Nem tudom egyébként mennyire tolerálja, ha a barátaiddal is sokat vagy, nyilván a haveri kapcsolataidat is fent kell tartani, de ha meghívod, hogy kettesben legyetek ne dobd el őt pár haverod, főleg ne ismerősök miatt.
Szerintem kérj bocsánatot, amiért magára hagytad és a hétvégén legyetek kettesben a haverjaid és barátnői nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!