Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után lehet megunni egymást egy
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
egy ismerősőm pl.azt mondta, hogy 8 év után teljesen megunta a barátnőjét, meg a barátnője is őt, sok volt a vita, aztán szakítottak.
Meg lehet tényleg unni egymást ilyen hosszú idö után? szerintem ez nagyon nagy hülyeség, ,mert csak a 2 emberen múlik ez egész.szoval nem értem mért "kötelezö" hogy megunja egymást 2 ember...
vagy ti is igy vagytok vele??
2010. szept. 7. 13:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem az idő múlásával dől el h mennyire illenek össze...Ha nem, akkor megunják egymást,de ha meg igen,akkor nem...
2010. szept. 7. 14:02
2/9 anonim válasza:
hát én 5 hónap alatt untam meg a b nömet 15/f
2010. szept. 7. 14:04
3/9 anonim válasza:
Nekem volt egy 6 éves kapcsolatom és nem untuk meg egymást tudtom szerint. Ez teljesen attól függ, hogy szeretik-e egymást, vagy csak elviselik egymást a végén. Mert olyan kapcsolatban is voltam már, ahol nagyon keveset találkoztunk, és ha találkoztunk is úgy éreztem nem akarok vele ennyit együtt lenni, mert nem igazán szerettem, persze ez egy idő után alakult így. De a mostani kapcsolatomban pl. annyit voltunk együtt ez alatt a 10 hónap alatt, amennyit csak lehet, szinte minden nap találkozunk, és nem unjuk meg egymást, mert végre mindketten megtaláltuk azt akit kerestünk. Ez ennyin múlik, az igazi szerelmen.
2010. szept. 7. 14:05
4/9 A kérdező kommentje:
2.válaszoló, és miért untad meg a barátnődet? idövel más lett, vagy te is máshogy viselkedtél lehet....
:)
2010. szept. 7. 14:10
5/9 anonim válasza:
2- vagyok figyu nagyon szerettük egymást 5 honapon keresztül végig eggyütt voltunk.1 hét után le is feküttünk minden nap volt szex és lehet ebbe beleuntam de u mindent megtett értem :S nagyon sajnálom és tudom 1 bunko köcsög vagyok de hát ez van =/ boccs a helyesirásér most nem akarok erre időt szánni csak leirtam neked 1 kis részletet az életemböl :) remélem szép kapcsolatod lessz!!
2010. szept. 7. 17:51
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hát lehet van ilyen,hogy megunja egymást 2 ember, de ahhoz hogy 1 kapcsolat megváltozzon,és ne legyen unalmas nem elég 1 ember...nekem sincs normális kapcsolatom amugy, meg nem is lesz, de azért köszi
2010. szept. 7. 18:11
7/9 anonim válasza:
Nem csak a "megunáson" múlik, hanem azon is, hogy mennyire illik össze az a két ember. Pl. kezdetben ott a rajongás, meg a nagy, lángoló szerelem, a tűz, és azt később felváltja a tisztelet, a tűzből pedig parázs lesz, de az a parázs is éget ám! :) Egy sokévnyi házasságban (válástól eltekintve) is vannak hullámhegyek és völgyek, de annyi év után egy kapcsolat már nem a nagy szerelemről fog szólni, hanem az elfogadásról és a kölcsönös tiszteletről, meg persze a közös emlékekkel is erősödik ez. Valamint a legfontosabb dolog: a gyerek. A legerősebb kötelék, ami egy nőt és férfit összetarthat. És ez örök. :)
2010. szept. 7. 18:31
8/9 A kérdező kommentje:
:) ez igaz.meg az is hogy azon is mulik mennyire illik össze 2 ember...de ha 1 pár már 8 -9 éve együtt volt,és mégis az miatt szakitottak mert megunták egymást, akkor elöbb mért nem jutott eszükbe? vagy mért nem probáltak rajta változtatni?ezt nem értem....
2010. szept. 7. 18:33
9/9 anonim válasza:
Lehet próbáltak, csak úgy érezték, felesleges, mert egyszerűen nem illenek össze. Van ilyen.
A változáshoz és a változtatáshoz is idő kell, lehet abba fáradtak bele. De általában az ilyen "meguntam" dolgok hátterében az áll, hogy már kiábrándultak egymásból és nem akarják folytatni, mert nem látják értelmét. Vagy mindkét fél részéről az is megeshet, hogy újdonságra vágynak - mind lelkileg, mind testileg - és nem érzik úgy, hogy az adott partner képes lenne ezeket az (új) elvárásokat teljesíteni.
Még mindig könnyebb lejönni a fáról, mint felmászni rá. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!