Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekteek is rosszul esne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekteek is rosszul esne ez a covid-helyzet Karácsonykor a párotoktól?

Figyelt kérdés

Itt a Karácsony, ma jött volna át a barátom, de anya beteg már vasárnap óta, volt egy kis hőemelkedése (már nincs), köhög és náthás. Csináltunk hétfőn és ma is gyorstesztet neki is, nekem is, negatív az összes.

Mondtam barátomnak, hogy lehet, inkább én mennék át, ne ő jöjjön ide így, hogy anya köhög - mondjuk más baja már nincs (mindketten otthon élünk).

Az ő családja 3x(!!!!) oltott, és kitalálta, hogy én se menjek, mert mi van, ha anyánál fals negatív, én pedig hordozó vagyok és nem maga miatt, hanem a családja miatt aggódik, hogy elkapják... 3 oltás után.

Őszintén, nekem ez picit rosszul esett, mert én is voltam náluk sokszor úgy, hogy taknyos volt az öccse, de ő még csak szólni sem szólt erről. A szülei is 50 körüliek, alapbetegség nélkül, 3x oltottak, mi is oltottak vagyunk (bár csak 2x), ráadásul negatív tesztekkel.

Picit rosszul esett, így karácsonykor kifejezetten rossz, hogy elmarad a közös karácsonyozás... lehet én reagálom túl az egészet, de nap mint nap ő is bejárt dolgozni, maszk nélkül dolgozott, annyi covidossal találkozik, aztán most meg úgy kezel engem, mintha leprás lennék.

Tudom, alaptalan ez a kiakadás, csak olyan nehéz hajtós volt az elmúlt pár hét melóban és annyira vártam már a közös karácsonyt. :(

2021. dec. 23. 14:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%

A gyorsteszt nem sokat ér.

[link]

2021. dec. 23. 16:37
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem vagytok betegek akkor miért nem mehet át a barátod?
2021. dec. 23. 16:40
 23/30 anonim ***** válasza:
11%
Mellesleg az eszedbe sem jutott, hogy nem a barátod, hanem a családja nem akarja, hogy átmenj? Hisztis liba vagy.
2021. dec. 23. 16:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is, az nem megoldás, hogy a barátod marad ott néhány napot?
2021. dec. 23. 20:43
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

#21! Vágod, hogy az egy 2020.áprilisi cikk??? Ha lesz alkalmas gyorsteszt, majd szólnak. Lett, szóltak 🙂

A mai gyorstesztek lehetnek fals negatívak, de fals pozitívak nem. A Kérdező 2x csinált tesztet egymástól távoli időpontban. Ha helyesen végezte, akkor valamelyik elkapta volna, és + lenne.

A hivatalos teszt is úgy néz ki, hogy gyors és, ha az -, akkor PCR. Ha a gyors pozitív, hivatalosan covidos vagy. Tudom, mivel a kérdezőnél - lett, lehet fals, de erre azért nagyon kicsi az esély. Fura, de még ma is vannak felsőlégúti vírusok covidon kívül is. Jelenleg én is náthás vagyok, és nem covid.

2021. dec. 23. 23:08
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg nagyon túl tolod. Az egészség az első, tök mindegy hogy covid vagy nem covid, egy mandula gyulladás sem hiányozna szerintem senkinek meg pl. influenza sem. Majd ajándékoztok, megünneplitek picit később, gondolom nem fog összedőlni ettől a világ…
2021. dec. 24. 00:13
 27/30 anonim ***** válasza:
70%
Mi a barátommal más okból kifolyólag nem tudunk együtt karácsonyozni, de még nem vetettem ki magam az ötödikről :D Icipicit túltolod. Amúgy megértem. Ha nem is Covid, influenzás sem szeretnék lenni.
2021. dec. 24. 08:45
 28/30 anonim ***** válasza:
34%
#26 A kérdezőnek semmi tünete nincs. Itt arról van szó, hogy a pasi nem akar találkozni a barátnőjével.
2021. dec. 24. 09:10
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
A covid pont terjed tünetek nélkül is. A nagyanyám két oltással nyögi vagy egy hónapja az utóhatásait.
2021. dec. 24. 10:31
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy oltott valaki úgyanúgy elkapja, hordozza, ez nem releváns. Amúgy túl hisztizi a párod.
2021. dec. 24. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!