Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekteek is rosszul esne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekteek is rosszul esne ez a covid-helyzet Karácsonykor a párotoktól?

Figyelt kérdés

Itt a Karácsony, ma jött volna át a barátom, de anya beteg már vasárnap óta, volt egy kis hőemelkedése (már nincs), köhög és náthás. Csináltunk hétfőn és ma is gyorstesztet neki is, nekem is, negatív az összes.

Mondtam barátomnak, hogy lehet, inkább én mennék át, ne ő jöjjön ide így, hogy anya köhög - mondjuk más baja már nincs (mindketten otthon élünk).

Az ő családja 3x(!!!!) oltott, és kitalálta, hogy én se menjek, mert mi van, ha anyánál fals negatív, én pedig hordozó vagyok és nem maga miatt, hanem a családja miatt aggódik, hogy elkapják... 3 oltás után.

Őszintén, nekem ez picit rosszul esett, mert én is voltam náluk sokszor úgy, hogy taknyos volt az öccse, de ő még csak szólni sem szólt erről. A szülei is 50 körüliek, alapbetegség nélkül, 3x oltottak, mi is oltottak vagyunk (bár csak 2x), ráadásul negatív tesztekkel.

Picit rosszul esett, így karácsonykor kifejezetten rossz, hogy elmarad a közös karácsonyozás... lehet én reagálom túl az egészet, de nap mint nap ő is bejárt dolgozni, maszk nélkül dolgozott, annyi covidossal találkozik, aztán most meg úgy kezel engem, mintha leprás lennék.

Tudom, alaptalan ez a kiakadás, csak olyan nehéz hajtós volt az elmúlt pár hét melóban és annyira vártam már a közös karácsonyt. :(

2021. dec. 23. 14:39
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy én is, bátyám is tünetmentesek vagyunk
2021. dec. 23. 14:41
 2/30 anonim ***** válasza:
5%

Háborodj fel!

A nőknek az nagyon megy! :)

2021. dec. 23. 14:41
 3/30 anonim ***** válasza:
30%
Hány éves a gyerek? :)
2021. dec. 23. 14:42
 4/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem szarkazmus volt, tényleg éreztesd vele ,hogy ez így nem jó!

Egyébként az ünnepekre való tekintettel azért legyetek rugalmasak és ezt a covid témát ne erőltessétek!

2021. dec. 23. 14:43
 5/30 A kérdező kommentje:
2, ez sajnos nem oldja meg a problémát
 6/30 A kérdező kommentje:
Ő 24, én 23
 7/30 anonim ***** válasza:
45%
A karácsony családi ünnep amúgy Amíg nem laktam együtt valakivel, addig a családommal töltöttem inkább, covid nélkül is. Szerintem nem kell ezt annyira túl lihegni.
2021. dec. 23. 14:44
 8/30 A kérdező kommentje:
Barátom mondja h menjek pcr-re, úgy megnyugszik és mehetek... mondom oké, és fizeti azt a tizenezret nekem vagy legalább a felét? Gyorstesztben nem bízik (bár ez valahol érthető)
2021. dec. 23. 14:45
 9/30 anonim ***** válasza:
42%

Nem ebben a pár napban fogjátok egymást megfertőzni!

Bolhából csinál elefántot!

2021. dec. 23. 14:45
 10/30 anonim ***** válasza:
38%

Ott a válasz fizeti a pcr tesztet!

Kész!

2021. dec. 23. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!