Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekteek is rosszul esne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekteek is rosszul esne ez a covid-helyzet Karácsonykor a párotoktól?

Figyelt kérdés

Itt a Karácsony, ma jött volna át a barátom, de anya beteg már vasárnap óta, volt egy kis hőemelkedése (már nincs), köhög és náthás. Csináltunk hétfőn és ma is gyorstesztet neki is, nekem is, negatív az összes.

Mondtam barátomnak, hogy lehet, inkább én mennék át, ne ő jöjjön ide így, hogy anya köhög - mondjuk más baja már nincs (mindketten otthon élünk).

Az ő családja 3x(!!!!) oltott, és kitalálta, hogy én se menjek, mert mi van, ha anyánál fals negatív, én pedig hordozó vagyok és nem maga miatt, hanem a családja miatt aggódik, hogy elkapják... 3 oltás után.

Őszintén, nekem ez picit rosszul esett, mert én is voltam náluk sokszor úgy, hogy taknyos volt az öccse, de ő még csak szólni sem szólt erről. A szülei is 50 körüliek, alapbetegség nélkül, 3x oltottak, mi is oltottak vagyunk (bár csak 2x), ráadásul negatív tesztekkel.

Picit rosszul esett, így karácsonykor kifejezetten rossz, hogy elmarad a közös karácsonyozás... lehet én reagálom túl az egészet, de nap mint nap ő is bejárt dolgozni, maszk nélkül dolgozott, annyi covidossal találkozik, aztán most meg úgy kezel engem, mintha leprás lennék.

Tudom, alaptalan ez a kiakadás, csak olyan nehéz hajtós volt az elmúlt pár hét melóban és annyira vártam már a közös karácsonyt. :(

2021. dec. 23. 14:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
42%
Úristen, de gáz. Én szakítanèk is vele, ilyen parás, megfèlemlìtett pasi nem kéne.
2021. dec. 23. 14:46
 12/30 anonim ***** válasza:
70%
Hát, nézd, ha ennyire nem akar téged látni, akkor nem biztos, hogy érdemes erőltetni ezt a kapcsolatot...
2021. dec. 23. 14:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Most jó nő módjára behisztiztem, most mondja, hogy dee, menjek... mondom nem, nem akaorm a családi békét megzavarni.. erre már nem tudok mit mondani... megbántott, ezek után már nem is érezném jól magam.
2021. dec. 23. 14:51
 14/30 anonim ***** válasza:
21%
#13 Tudod mit? Megérdemlitek egymást. 🤣 Most akartok találkozni vagy nem?
2021. dec. 23. 14:56
 15/30 anonim ***** válasza:
63%

Jól csináltad!De ne told túl!

Az a cél, hogy átmehess!

2021. dec. 23. 14:58
 16/30 anonim ***** válasza:
40%
Békítsd meg, és menj át!
2021. dec. 23. 14:59
 17/30 anonim ***** válasza:
73%
Megakasztottad a halat, már csak a csónakba kell húznod és fejbevágni, hogy ne csapkodjon!
2021. dec. 23. 15:02
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Tehát ő nem szólt neked, amikor náluk volt valaki beteg, simán nézte, hogy ott vagy. De te nem mehetsz hozzájuk negatív teszttel sem?Érdekes..... Nem túl biztató a helyzet.
2021. dec. 23. 15:09
 19/30 anonim ***** válasza:
54%

Az hogy valaki 3x oltott nem jelenti azt hogy sosem fogja elkapni.

Amúgy meg szerintem is bolhából csinálsz elefántot.

2021. dec. 23. 15:25
 20/30 anonim ***** válasza:
17%
Általában is ilyen hisztis, játszmázós pitsa vagy, vagy csak a karácsonyi stressz hozza ki belőled?
2021. dec. 23. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!