Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy kapcsolatban rossz a sex?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de végülis majdnem mindenki ugyan ugy sexel nem? közben eltudod neki mondaani,hogy gyorsabban,jobban,lasabban erre arra stb ez egy tanulható dolog nem? Sokszor hallottam,hogy nem volt jó a sex :D Jó magam is benne volta megy ilyenbe, én imadtam a sexet tudtam durván és de tudtam szeretkezni is és volt olyan párom aki tényleg inkább csak egy hal volt, de sose gondoltam hogy emiatt vége kell hogy legyen, picit kevesebbet sexeltünk, meg nyilvan lassabban nem olyan szenvedélyesen de ha már eltudsz élvezni és közben azért érzed hogy szeret akkor mi a gond?:D

2021. dec. 22. 10:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De miért nem mondod el neki,hogy figyelj mar ez igy nem jo?!
2021. dec. 22. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!