Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat össze egy alapjaiban rossz kapcsolatot a szex?
Baráti társaságomban van egy pár 40-50+-ok. A csaj szerelmes a pasiba, de a pasi nem szerelmes belé.
A nőnek nincs gyereke, a férfi elvált már felnőtt a gyereke. Kb. 1,5 éve vannak együtt.
Két-három hetente összevesznek. Pár napig nem is keresik egymást. Végül mindig kibékülnek. A szexben jól összeillenek, de az alapszemélyiségük ég és föld, ami miatt állandó a konfliktus közöttük!
Külön laknak, a csaj már az összeköltözést, eljegyzést szorgalmazza, a pasi ennek nagyon ellenáll! Ha szórakozásról van szó abban nagyon jól kiegészítik egymást, meg a szexben is, de a habitusukat tekintve, nagyon eltérőek.
A kapcsolat előtt mindketten egyedül voltak, magányosnak érezték magukat. Nekem ebből az jön le, hogy kétségbeesetten erőltetik a kapcsolatot, csak ne kelljen egyedül lenni!
Mivel a szex működik közöttük, ez tartja össze a kapcsolatot, mert minden veszekedés után szexel békülnek ki, így "meg van oldva" a probléma!
A csaj folyamatosan panaszkodik nekem, hogy mikor lesz már ebből egy igazán komoly kapcsolat?! Én nem igazán tudok neki semmi jót mondani, elkeseríteni pedig nem akarom (már én unom az egészet)!
Az életkoruk miatt mindig visszamennek egymáshoz, mert félnek hogy nem találnak jobb párt!
Nem tudom felfogni, hogy miért nem látják be, hogy nem illenek egymáshoz?
Meddig akarják még egymás idejét "rabolni" egy alapjaiban rossz kapcsolattal, holott lehetnének olyan emberrel együtt akivel igazán összeillenek?!
Lehet évekig húzni egy ilyen kapcsolatot?
Van esélye a nőnek, "kierőszakolni" egy összeköltözést (eljegyzést) csak a szex által?
Egyébként nagyon rendes csajról van szó, nem is néz ki rosszul, de mindig valahogy kifogja az olyan pasasokat, akiket "nem önt el a rózsaszín köd" vele kapcsolatban.
Röviden a pali szex kapcsolatot. A nő pedig komoly kapcsolatot akar.
Mivel mást akarnak nem lesz semmi. A pali nyilván nem akar semmi komolyat, csak jól érezni magát és ha eddig nem akart többet, nem is fog többet akarni.
Lehet-e évekig húzni?
Persze, rengeteg ilyen van ahhol a pali csak jót akar kufercolni és elviseli a zsörtölődést, majd pedig ha talál évek után olyat akivel jól kijön lelkileg is, akkor lelép.
Persze mondhatjuk, hogy lehet a pali majd megtáltosodik, hirtelen kicserélődik a személyisége és házias jó ember lesz aki feleséget akar. De erre kevés az esély. Max talán ha nyugdíjas lesz.
#2 Te sem voltál szerelmes a párodba?
Szerintem nem adta fel a csaj a küzdelmet ahogy írod, mert találkozgattok!
Gondolom nálatok is van szex ilyenkor!
Ezzel magad mellett tartod a csajt, aki nem mondja, de még reménykedik! Ahányszor találkoztok annyiszor "hitegeted" (tudat alatt), hogy lehet ebből még valami!
Nekem az előző kapcsolatom ilyen volt. Jó volt a szex kifejezetten és sokat is csináltuk. Velem könnyű kijönni, kb mindenkivel találok közös témát, közös értékeket. Ezzel a lánnyal visszatekintve 0 közös gondolatunk volt és az egész kapcsolat egy kínlódás volt. Ég és föld voltunk.
Szerelmes nem voltam, mert ki sem alakulhatott volna, minden hisztijével és sz*rságaival bontotta le a saját szobrát. Szűk egy évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!