Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam a barátomnak, hogy szeretem, ő azt mondta annyira szeret mint a hagymát. Azt mondja sírna ha vágnia kéne :S:S erre pofánvágtam, te mit tettél volna? :S
Ááááááá:D te iq harcos:D
Sírna ha vágnia kellene= sírna ha bántania kéne téged kb.
Szerintem ezt nem kellett volna,csak poénkodott,én is szoktam ilyeneket mondani a csajomnak . Van amin több percig is röhög :)
Azt mondja sírna ha vágnia kéne
Vagyis sírna,ha bántana téged
elég bunkó dolog volt felpofozni :)) mint már sokan írták, azt fejezte ki,hogy rosszul esne neki,hogyha elhagynád,hogyna bajod esne,hogyha blabla.
mert ugye, amikor hagymát szeletelsz, elered a könnyed,ugye. :)
Csajszikám elég IQ-nuku vagy :S Szövegértés: ha hagymát szeletelsz, vágsz, akkor csípi a szemed és ettől sírsz.. Ha azt mondja, hogy olyan vagy mint a hagyma, sírna ha vágnia kéne téged az azt jelenti, ahogy már előttem is írta valaki, hogy nem tudna bántani, úgy szeret...Erre te pofon vágod..szép :D
Mit csináltam volna? Nevettem volna egy jót és és megcsókoltam volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!