Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam a barátomnak, hogy szeretem, ő azt mondta annyira szeret mint a hagymát. Azt mondja sírna ha vágnia kéne :S:S erre pofánvágtam, te mit tettél volna? :S
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 22:13
1/23 A kérdező kommentje:
14L a pasim 16f
2010. szept. 6. 22:14
2/23 anonim válasza:
Lehet, hogy a hagyma a kedvence.
3/23 anonim válasza:
14 éves ... inkább nem mondok semmit.
4/23 anonim válasza:
Poénkodni akart de nem jött össze neki ez van. Pofán vágni azé nem kellett volna -.-
20F
5/23 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy a srác csak poénkodni akart?:D
6/23 anonim válasza:
Ez mekkora. 14 évesen ennyi ésszel ne legyen kapcsolata senkinek :D
7/23 A kérdező kommentje:
az poén hogy fel akar vágni? ): )': aszt hittem nem szeret :S megbocsát?
2010. szept. 6. 22:24
8/23 A kérdező kommentje:
szerintetek?
2010. szept. 6. 22:24
10/23 anonim válasza:
azt jelenti hogy nem tud megdgni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!