Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek van igaza?
Vészesen közeledik a karácsony, én ismét egyre feszültebb vagyok.
Páromnak van egy bőven felnőtt fia, aki az életmódja miatt egyedül él. Ezért párom minden évben vele is akarja tölteni a szentestét, ne legyen szegényke magányosan. Probléma az vele hogy több esetben mélyen a pohár fenekére néz. Én utálom az alkoholt szerető embereket a közelemben, kértem párom hogy ne jöjjön ide. Szeretnék párommal kettesben lenni szenteste, meg egyébként is látogassa meg ő a fiát amikor akarja. Ezen nagyon összevesztünk. Kinek van igaza?
Ezek szerint a párod is alkesz.
Itt nincs senkinek "igaza". Neki van egy véleménye, neked meg egy másik. Keressetek kompromisszumos megoldást.
Pontosan az ital zavar legjobban az egészben. Páromra nem jellemző hogy egyedül iszik, a fiával viszont aki nagyon szereti a piát éppen ellenkezőleg. Így tönkre van téve minden szentestém miattuk.
Olyan nagy kérés hogy ne hívja hozzánk az italozó fiát?
Nem maradnék olyannal, aki átissza az ünnepet.
Életedben sem lesz egyetlen szerethető karàcsonyod?
(Húsvét születésnap, névnap: ez már 7 alkalom, május 1 stb)
Azt mondani, hogy csak akkor tudtok együtt karácsonyozni, ha nem isznak egy üvegnél többet?
Amúgy nem szeretnéd együtt tölteni a sráccal a karácsonyt.
Csak arra figyelj, hogy tüntesd el a többi alkoholt a házból. Dobd ki, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!