Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünknek van igaza?

Figyelt kérdés

Vészesen közeledik a karácsony, én ismét egyre feszültebb vagyok.

Páromnak van egy bőven felnőtt fia, aki az életmódja miatt egyedül él. Ezért párom minden évben vele is akarja tölteni a szentestét, ne legyen szegényke magányosan. Probléma az vele hogy több esetben mélyen a pohár fenekére néz. Én utálom az alkoholt szerető embereket a közelemben, kértem párom hogy ne jöjjön ide. Szeretnék párommal kettesben lenni szenteste, meg egyébként is látogassa meg ő a fiát amikor akarja. Ezen nagyon összevesztünk. Kinek van igaza?

2021. dec. 20. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
10 De ha elviseled, hogy a párod is iszik, akkor nehogy már az legyen a bajod, hogy a fiával is tölt időt.Ha annyira a pia zavarna, a párodat is rég kidobtad volna.
2021. dec. 20. 19:17
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Ezek szerint a párod is alkesz.

Itt nincs senkinek "igaza". Neki van egy véleménye, neked meg egy másik. Keressetek kompromisszumos megoldást.

2021. dec. 20. 19:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Pontosan az ital zavar legjobban az egészben. Páromra nem jellemző hogy egyedül iszik, a fiával viszont aki nagyon szereti a piát éppen ellenkezőleg. Így tönkre van téve minden szentestém miattuk.

Olyan nagy kérés hogy ne hívja hozzánk az italozó fiát?

2021. dec. 20. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
13-as Igen az! Nagyon nem a fiúval van a probléma, hanem a pároddal. Ha nem akarna inni, nem lenne italozás, semmi köze a gyerekhez.
2021. dec. 20. 20:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Tizennégyes: Lényegében igazad van. Mégis párom egyedül itthon nem szokott inni aminek örülök.
2021. dec. 20. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
15 Aki csak akkor nem iszik, mikor nincs társasága...na abba bele lehet sz.rni.De úgy egyébként meg egyszer nem kibirod?
2021. dec. 20. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem. 😎
2021. dec. 20. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem maradnék olyannal, aki átissza az ünnepet.

Életedben sem lesz egyetlen szerethető karàcsonyod?

(Húsvét születésnap, névnap: ez már 7 alkalom, május 1 stb)

2021. dec. 21. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Azt mondani, hogy csak akkor tudtok együtt karácsonyozni, ha nem isznak egy üvegnél többet?

Amúgy nem szeretnéd együtt tölteni a sráccal a karácsonyt.

Csak arra figyelj, hogy tüntesd el a többi alkoholt a házból. Dobd ki, vagy bármi.

2021. dec. 21. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!