Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek van igaza?
Ma délben hazamentem anyukámhoz. Voltak elintézni való dolgaink estig intézkedtünk dolgoztunk. Utánna dobtam nála egy hyors zuhanyt mert leizzadtam és beszélgettünk. 20:00 volt ha hazaindultam. Párom azzal fogadott hogy ö evett. Mondom szuper. Aztán elkezdett morogni miért nem voltam üzletbem. Mondom som óra volt, friss kenyér már nincsen akkor gondoltam reggel bevásárolok meg fözök. Erre ö hogy de mi ha ö éhes miért nem hívtam. Mondom gondoltam este 21:00 ig csak nem rám vársz. Otthon voltal gondoltam voltàl üzletben, legalább magadnak kajáért.
Kiakadt hogy én fütyülök a csakaladra. Jó, teny hivhattaˇ
Volna ker e valamit üzletböl. De annyira fàradt voltam, kimerült máshol volt az eszem bevallom.
Gondoltam eléga ha reggel bevásárolok.
Ez van, mikor előbb tanulják meg nyomkodni a telefont, ahelyett, hogy megtanulnának helyesen írni és fogalmazni...
A kérdésre, meg valaki fordítsa le, mert nem lehet érteni ezt a katyvaszt. Köszi!
A kérdezőnek meg erősen ajánlatos a magyar irodalom és nyelvtan óra, helyesírás kötelező olvasmány fejezete!
Elnézést. Siettem.
Szóval.
Egész nap dolgoztam. Párom pedig gondolta elmegyek bevásárolni is. Nem hívtam öt fel este, kell -e valami üzletböl. Gondoltam este 21:00-og csak vett kaját magának, reggel meg bevásárolok. Erre kiakadt hogy fütyültem a családra.
Bár ha ilyen bajaim lennének. Nekem itt sincs a párom.
Ne háboruzzatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!