Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek van igaza?
Figyelt kérdés
Ma délben hazamentem anyukámhoz. Voltak elintézni való dolgaink estig intézkedtünk dolgoztunk. Utánna dobtam nála egy hyors zuhanyt mert leizzadtam és beszélgettünk. 20:00 volt ha hazaindultam. Párom azzal fogadott hogy ö evett. Mondom szuper. Aztán elkezdett morogni miért nem voltam üzletbem. Mondom som óra volt, friss kenyér már nincsen akkor gondoltam reggel bevásárolok meg fözök. Erre ö hogy de mi ha ö éhes miért nem hívtam. Mondom gondoltam este 21:00 ig csak nem rám vársz. Otthon voltal gondoltam voltàl üzletben, legalább magadnak kajáért.
Kiakadt hogy én fütyülök a csakaladra. Jó, teny hivhattaˇ
Volna ker e valamit üzletböl. De annyira fàradt voltam, kimerült máshol volt az eszem bevallom.
Gondoltam eléga ha reggel bevásárolok.
2021. febr. 13. 00:17
11/13 anonim válasza:
Mindkettőtöknek igaza van, ami nagyobb probléma, hogy ilyen apróságon is összekaptok és nem tudjátok megbeszélni. Szerintem valami más lehet a háttérben, gondolom rendszeresen elbeszéltek egymás mellett, amivel érdemes lenne valamit kezdeni.
12/13 anonim válasza:
#10 Miért, nem az telefonál, aki nem ér haza szokott időben, más dolga van stb? Nem az szól, aki vásárolni szokott, hogy ma nem, oldd meg magadnak?
13/13 anonim válasza:
Egyeztessetek előre.De ha neked a dolgod és nem tudod intézni akkor dobj egy SMS-t legalább.Nagyon idegesítő mikor varod a másikat haza, hogy majd hoz kajàt és nem hoz.... én is utálom.Ilyenkor már nem rendelek hiszen abban voltam, hogy hoz.Idegesítő , de meg lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!