Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünknek van igaza?

Figyelt kérdés

Vészesen közeledik a karácsony, én ismét egyre feszültebb vagyok.

Páromnak van egy bőven felnőtt fia, aki az életmódja miatt egyedül él. Ezért párom minden évben vele is akarja tölteni a szentestét, ne legyen szegényke magányosan. Probléma az vele hogy több esetben mélyen a pohár fenekére néz. Én utálom az alkoholt szerető embereket a közelemben, kértem párom hogy ne jöjjön ide. Szeretnék párommal kettesben lenni szenteste, meg egyébként is látogassa meg ő a fiát amikor akarja. Ezen nagyon összevesztünk. Kinek van igaza?

2021. dec. 20. 18:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem tök mindegy, hogy kinek van igaza? Egyezzetek meg olyanban ami mindkettőtöknek jó.
2021. dec. 20. 18:35
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Miet muszaj hogy alkohol legyen az aztalon ha ilyen korulmeny all fent ?
2021. dec. 20. 18:35
 3/19 A kérdező kommentje:
Kedves egyes ha meg tudnánk egyezni nem írtam volna ide.
2021. dec. 20. 18:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Párom szerint alkohol nélkül nem ünnep az ünnep. Fia társaságában sajnos ő is többet iszik.
2021. dec. 20. 18:37
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

"Alkohol nélkül nem ünnep az ünnep."

Biztos ez a pasi volt a legjobb az összes közül?

Költői kérdés...

2021. dec. 20. 18:42
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Minek vagy együtt vele, ha nem tudjátok ezt az egyszerű kérdést megoldani?
2021. dec. 20. 18:43
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a kérdést már feltetted és akkor is ugyanezt írtuk: Talán olyan férfival kéne összejönni, akinek többet érsz, mint a pia.

De gyere vissza még százszor és írd ki ugyanezt a kérdést, majd megváltoznak a dolgok. :)

2021. dec. 20. 18:50
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem normális, hogy azt kéred tőle, hogy válasszon közted és a fia között ha külön él a fia és a hétköznapokban semmi dolgod nincsen vele, akkor nem hiszem hogy olyan nagy kérés lenne, hogy legfeljebb egy napig el tudd viselni.

Ellenkező esetben gondolom felháborodnál ha hasonlót kérne tőled a párod.

2021. dec. 20. 18:51
 9/19 anonim ***** válasza:
72%
A pároddal minden este együtt vagytok, 100-adlagos a szenteste. Várd szeretettel a fiát, ne készülj piával.
2021. dec. 20. 19:01
 10/19 A kérdező kommentje:
Olyan nem lehet hogy ne készüljek alkohollal kilences. Eddig sem én hoztam ide, párom veszi meg. És mértéket nem ismerve.
2021. dec. 20. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!