Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek valakivel így?
Együtt vagyok a párommal több mint 2 éve.
Van egy 3 éves fia akivel én úgy gondolom nem akarja hogy talalkozzak.
A gyerek az anyjával külföldön él, és amióta én együtt vagyok párommal 3 alkalommal látogatta meg. Na most szintén készülődik hozzá menni, de engem megint csak nem akar vinni.
Hozni akarta de az anyja nem adja.
Én is látnám már a gyereket de mintha a falnak mondanám
Szerintem ideje volna hisz akarunk kozoset elvileg mi is
Na de mégis úgy veszem észre valamit titkol, mert mindig azt mondja mennie kell és nem azt hogy menjünk.
Szóval egyes számban beszél.
Ő elmegy napokig nem ír olyankor én le vagyok szarva.
Ott alszik nálluk "külön szobába"
Rólam sose beszélt neki.
Hisz sose hivott oda a telefonhoz se gyere hivjuk fel a fiam.
Sőt nem is beszél vele előttem.
Eddig 2 alkalommal de nekem csendbe kell ülni mellette.
Te nem látod amit a vak hogy te maximum
arra kellesz h legxyen fix p a.. Gyereket tervezel azzal aki leszar napokig,fel se vállal? Le szarja a meglévő gyerekét 2 év alatt 3 xor láttA ez komoly? Elváltak egyáltalán? Családja előtt felvállal,barátok előtt jártok a négy falon kívül v csak ott néha használ.. Ennél biztos találnál jobbat..
Persze fel vállal mindenki előtt család barátok stb.
Csak a gyerek anyja előtt nem akar én úgy gondolom.
Nagyon akarstos egy nő ahogy én hallok vissza dolgokat család szájából.
És ahogy a paromnak fütyül ő úgy ugrik.
Ha azt mondja neki te most ennyi gyerek tartást fizetsz akkor annyit fizet.
Felejtős dolog!
A párján veri le, amit a volt feleségétől benyel.
Ha az ex megtiltja, még gyerek sem lesz nàlatok.
Szóval a régi pár nem tudja, hogy vagy. Kérdés, hogy miért. Az látszik, hogy ha együttmaradtok, akkor emellett a srác mellett az összes csatát neked kell megvívnod, mert ő nem fog konfrontálódni.
Üljetek le beszélni. Én amúgy jól működő kapcsolatokra nem szeretem azt mondani, hogy szakítsatok látatlanban. De csak úgy maradj benne, hogy tudd, hogy ez egy konstans probléma lesz. Ez a nő és a férjed gyereke egy folyamatos probléma lesz az életetekben, nem lehet egy beszélgetés alatt kompromisszumot kötni és azt betartani sem, mert minden pár évben - ahogy nő ez a gyerek meg az újak, újjabb és újjabb kompromisszumok kellenek.
Minden esetre egy próbát megér, hogy lásd, hogy mennyire van ráhatásod a helyzetre. Ha tényleg jelzed, hogy zavar - és nem csak utalgatsz - akkor változtat?
Ültem le vele beszélni erről.
Volt hogy azt kaptam válasznak nincs itt az ideje, mert mi van ha később szakítunk és a gyerek már nagyobb lesz meg kérdezi tőle te apám ki volt ez a "k**van".
Később meg ő hozta fel a témát mondván várja hogy talalkozzak vele mert ugyanis a későbbiekben már nekünk is lesz közös mert ő akar megegyet tőlem. De az hogy néz ki hogy testvérek de nen talalkoztak még meg én se lattam.
De viszont én ezt nem értem mért nem adja a gyereket oda az anyja az apjának.
Ugyan annyi joga van szerintem neki is.
De régebben volt olyan vita köztük hogy a nő akarta mondjon le a gyerek jogairól.
Nem tudom mit hidjek
Kezdem azt hinni nárcisztikus személy.
Én se tudom, mit higgy!
Azt semmiképpen, hogy ez most, vagy valaha normális kapcsolat lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!