Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja az mindenre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja az mindenre, hogy majd akkor teljesíti amit szeretnék, ha jól viselkedem vele?

Figyelt kérdés
Ez arról szólna, hogy én a barátomnak semmiért ne szóljak. Azt mondta hogy nem lesz minden úgy, ahogy én akarom, és hogy ha jól viselkedek, csak akkor fogja velem tölteni a szilvesztert.
2021. dec. 18. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Remek partner. Ha most kiteszed a szűrét, akkor még találhatsz jobbat szilveszterig.
2021. dec. 18. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a csicskája vagy, nem az egyenrangú partnere.
2021. dec. 18. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Manipuláció , zsarolás ,feltételhez kötés!

Milyen társ az ilyen!

25f

2021. dec. 18. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Mert már felnőtt és látja, hogy egy kapcsolatba annyit rak bele, amennyit akar és felesleges többet.
2021. dec. 18. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Mert marhára nincs kedve a te kedvedben járni. És neki ez így a kényelmes.

Nekem az exem mindig azt mondogatta majd ha "kiérdemled".

Csak amikor én mondtam neki hogy kiérdemeltem egy nálad sokkal jobbat, akkor esett le neki, hogy nem egy bábu vagyok.

2021. dec. 18. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy párkapcsolatra alkalmatlan p@csfejet fogtál ki! Mi akadályoz meg benne, hogy felrúgd a holdig?
2021. dec. 18. 21:43
 7/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

4: Akkor az ilyen "felnőttnek" kár is párkapcsolat. Mert abba KELL tenni, hogy működjön. Más kérdés, hogy vissza is ugyanannyit kapsz-e (de ez most ebben az esetben teljesen irreleváns).

Kérdező: Ne "viselkedj jól". Az ilyen, mint a párod, menjen isten hírével.

2021. dec. 18. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: Kell tenni, de leírtam, annyit, amennyit akar. Felesleges többet. Ha többet rak bele az ember, csak bánja, amikor elhagyják vagy megcsalják.
2021. dec. 18. 23:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig egy manipulatív személyiségzavaros a kedves párod, azóta is ontod róla a kérdéseket. Viszont akkor viseld is el!

A könyökünkön jön már ki a beteges csávód😂

2021. dec. 18. 23:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Idomít, mint egy kutyát.

Kell ez neked?

2021. dec. 19. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!