Mi történik, ha a gyerek a szakértői bizottságnál nem tud feloldódni és jóval az átlagos viselkedése alatt teljesít?
Tőlünk megkérdezték, hogy a viselkedése megfelel-e az otthoninak, mert ha nagy eltérést látunk, akkor szóljunk, tartunk szünetet,más módszerrel próbálkoznak, végső esetben adnak másik időpontot. De nagyon értett a fiunk nyelvén mindkét bizottsági tag, nem volt gond.
A diagnózist is átbeszéltük, elmondták, hogy mit láttak, egyetértünk-e stb. Az sni státusz megadásában pl nem voltak biztosak. Megbeszéltük, hogy milyen oviba jar, mit gondol, hogy hogyan jár jobban, ha megkapja vagy ha nem.
Nagyon gyerekcentrikusak voltak és segítőkészek. Látszott, hogy az a lényeg, hogy a fiunknak jó megoldás szülessen.
Leszarják. Pontosabban behúzzák fekete pontnak, hogy a gyerek lassan oldódik, nem együttműködő...
Drága jó neurológusunk is ilyen. A szakma díszpéldánya
Komolyan nem értem. Ti, akik itt kórusban mondjátok, hogy az orvosaitok milyen rosszak, és nem a gyerek érdekeit nézik stb ...
Miért nem váltotok?
Miért nem kéritek ki magatoknak és követeltek mást és jobb elbánást?
Miért tűritek ezt el?
A "produkciót" értékelik, a látottaknak megfelelően.
Javasolnám, hogy maradj bent a teremben, és nagyon figyelj, aztán az előzetest jól olvasd át mielőtt aláírod.
Mikor megérkezik a szakvélemény, azt is jól olvasd át, az esetleges "véletlen elírások" korrigálása érdekében, telefonon tudsz jelentkezni. A javításhoz újra be kell menni gyerek nélkül, és néhány hét leforgása alatt lezajlik.
Egyébként, a szakértői egy nagyon lusta, teljesen belefásult társaság, javarészt a pedagógusok beküldött jellemzéseiből, a szülő állításából áll össze a szakvélemény, újdonságot nem fogsz ott megtudni.
Köszönöm a lepontozást, nyilván rengeteg a tapasztalata az illetőnek a témában!
6. hozzászóló voltam.
8-as,
6-os te nem voltál, mert az én voltam. ;)
Annak is van felügyeleti szerve, fellebbezési útja, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!