Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nőt bántalmaznak otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőt bántalmaznak otthon?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlen a verbális agresszióra gondolok, hanem a tettlegességre.

Érdekelne, hogy mennyire van jelen, mi váltotta ki, az elszenvedők mit éreznek és miért nem lépnek ki a kapcsolatból.

Tudom ,hogy van egy aluliskolázott és mélyszegénységben élő réteg....De a középosztályban is rengeteg ilyen eset van tudtommal.

2021. dec. 18. 15:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
24%

19.

A BDSM-es emberkék - akár domináns, akár a kínzott - elég furcsák alaphangon is, valami gikszer lehet náluk, mert ki élvezi azt, ha bántják vagy mást bánthat? Állítólag "játékból"? A legtöbb BDSM cuccról nem éppen az élvezet vagy a kéj ugrik be, hanem az inkvizíció, ott voltak ilyen remek tárgyak, mint a Kínok Körtéje vagy a Júdásbölcső.

És a még nagyobb gond, hogy az ebben résztvevők számára az az élvezet, hogy nem tudják mikor megy át az egész még durvábba. A hideg kiráz még az állítólag "enyhe" szado-mazo cuccoktól is.

2021. dec. 18. 17:10
 22/40 anonim ***** válasza:
12%

Barátnőm sallereket osztogat amikor nincs igaza!

az számít!

25f

2021. dec. 18. 17:13
 23/40 A kérdező kommentje:

Edricus, a BDSM az teljesen más. Ne is vegyük ide. Tényleg.

A szerepek pedig nem szoktak átcsúszni a való életbe.

A jó BDSM együttlét két ember maximális szeretetén és bizalmán alapul, egyébként nem lehetne megcsinálni.

Lehet arról vitatkozni, hogy "normális" vagy "nem normális", hol húzódik a határ.... de a kapcsolaton belüli bántalmazáshoz vagy családon belüli erőszakhoz nincs köze.

:)

2021. dec. 18. 17:15
 24/40 A kérdező kommentje:

25f most az, hogy milyen sallerek...

Nyilván, ha te gyenge vagy, ő meg erős. És indokolatlanul hatalmas zúzódásokat okoz neked, akkor számít az is, igen. :)

2021. dec. 18. 17:16
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
( csak vicc volt! )
2021. dec. 18. 17:20
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

23.

Attól még brutális, és aki ott képes bántani valakit, az élőben is hajlamos rá. Ugyanezt tartom azokról is, akik képesek bármilyen állatot felrúgni, "az csak egy macska" felkiáltással.

2021. dec. 18. 17:26
 27/40 anonim ***** válasza:
11%
#13 Ez kamu, csak mind ezt mondják a nők. Az esetek legalább 40 százalékában elsőre és tisztán látszik, hogy egy erőszakos baromállat, akire izgulnak/izgultok.
2021. dec. 18. 17:56
 28/40 anonim ***** válasza:
50%
Verbáli bántalmazás is ugyanolyan bántalmazás.És szerintem is, az első pár randin már le lehet szűrni kiből lehet vántalmazó.
2021. dec. 18. 19:18
 29/40 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem igaz bírságbajnok. Nem az erőszakosságra izgulnak rá.

Hanem az erőre, a dominanciára, a magabiztosságra, a határozottságra.

Erre lehet életet építeni, családot tervezni.

Sajnos sok esetben ehhez társul az alacsony EQ, az önkontroll hiánya és az erőszakosság.

2021. dec. 18. 19:20
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

Saját sztorim.

23 voltam, a nő 35. Összejöttünk, imádtam, de elmondtam neki, sosem nősülök, és sosem akarok babát. Viszont vele komolyan gondolom, és diploma után költözzünk össze, rendesen.

Neki ez így nem volt jó. Elküldött.

Pár hónap és összejött egy pasival, egy éven belül megházasodtak és jött a baba.

Aztán pár év és válni akart, mert a pali ivott, játszott és verte. És válni meg nem akart, sőt, még követelte tőle a lakás felét, ami már eredetileg is a nőé volt.

A pasi szájába, a fogait kiütve tolt TT-33 győzte meg, hogy le kell lépnie, és elengedni a nőt, a picit, és a pénzt is.

És mondanom sem kell, én lettem a bunkó állat, aki elüldözte a pici apját.

2021. dec. 18. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!