Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nőt bántalmaznak otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőt bántalmaznak otthon?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlen a verbális agresszióra gondolok, hanem a tettlegességre.

Érdekelne, hogy mennyire van jelen, mi váltotta ki, az elszenvedők mit éreznek és miért nem lépnek ki a kapcsolatból.

Tudom ,hogy van egy aluliskolázott és mélyszegénységben élő réteg....De a középosztályban is rengeteg ilyen eset van tudtommal.

2021. dec. 18. 15:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
39%

1. vagyok

Őszintén?

Aki egy bántalmazó kapcsolatban van az mentálisan sérült vagy hülye!

Esetleg mindkettő!

(Tisztelem a nőket!)

25f

2021. dec. 18. 16:15
 12/40 anonim ***** válasza:
12%
A nők választanak.Szeretik ha egy hulladék a párjuk.Trendi és izgi.Ha normálisan élsz,akkor lúzernek tekíntenek.
2021. dec. 18. 16:23
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

#11: Az a gond, hogy a bántalmazó kapcsolat sose úgy kezdődik, hogy durr egy pofon. Első lépés a személyiséged teljes lerombolása, a lelki terror, aminek a végére a bántalmazott már mentálisan sérült. Mondjuk súlyos önértékelési gondja van.

Azt most lehet órákig fejtegetni, hogy a bántalmazó ezt tudatosan vagy tudat alatt csinálja, tanult vagy ösztönös.

2021. dec. 18. 16:28
 14/40 anonim ***** válasza:
12%

Azt ne mondd, hogy a szeretet kifejezése!

pl:

-Sajnálom de te provokáltad ki ezt a pofont!

-Szeretlek!

2021. dec. 18. 16:42
 15/40 A kérdező kommentje:
gondolom az nem fog előfordulni, hogy egy bántalmazott nő ide írja, hogy "engem bántalmaznak, heló." Mert akkor már szembe kellene nézni a problémával és megoldást találni rá.
2021. dec. 18. 16:44
 16/40 A kérdező kommentje:
nyilván nem a szeretet kifejezése 14-es... kiprovokálta a pofont...ehh... azok is kiprovokálnak tőlem egy pofont, akik kiosztják a párjuknak.
2021. dec. 18. 16:45
 17/40 anonim ***** válasza:
94%

13.

Vagy alapból már ilyen problémával érkezik, a bántalmazó pedig ilyen személyt keres - tudatosan, vagy ösztönösen. Példa: az adott nőt elnyomta az anyja és hozzá "menekült", aki pont olyan, mint amilyen az anyja volt előtte.

Ebből csak kitörni lehet, sajnos legalább olyan kemény munkával, mint a depresszióból vagy egyéb problémából. A többség nem elég erős ehhez. Nem kárhoztatom őket, én se lennék az, a helyükben.

2021. dec. 18. 16:56
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is bántalmazó kapcsolatban voltam, nagyon nehéz ebből kimászni, de nem lehetetlen. Ráadásul van két közös gyerek is. A kívülállók ebből semmit nem érzékeltek, mindenki azt hiszi hogy egy rendes férj, apa.
2021. dec. 18. 17:02
 19/40 anonim ***** válasza:
4%

Igen, de a mai világban már kérdéses, hogy akarják-e, vagy sem? Mert ha pl.: a szexben az a mániája a nőnek, hogy bántsák, akkor ez is ide tartozik.

De az állandó alárendelt szerep miatti bántalmazást is kedveli sok nő.

Nem lehet egyöntetűen kimondani, hogy "Csak a férfiak miatt van a bántalmazás", ha abban igazán partner a nő is...

2021. dec. 18. 17:06
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

18.

A jó pszichopata egyik ismérve, hogy a külvilág számára nagyon jól adja elő a "tisztes polgárt", nem véletlen, hogy annak idején Gacy vagy Ted Bundy annyi ideig "munkálkodhatott", vagy ott van Dahmer akitől meg is szökött egy áldozat, de ő simán beadta a zsaruknak a kamut és még házkutatás sem volt.

2021. dec. 18. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!