Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni?
Férjemmel teljesen eltávolodtunk egymástól reggel 5kor indul a munkába este 9fele ér haza, itthon semmit nem csinál
Én vagyok a gyerekkel itthon akit gondozni kell közben a háztartást is csináljam… mosás főzés takarítás
Férjem még arra se képes hogy levigye a szemetet
Úgy érzem hogy csak teher lett a vállamon akit egyszer úgy szerettem :(
Mikor itthon van akkor általában össze kapunk valamin…
Nemtudom meddig lehet bírni ezt
6-18ig van a munkahelyen
Utána kb.2órákat elmegy maszekolni
Mekkora a gyerek? Lehet, hogy minden szempontból jobb lenne, ha kerestek egy bölcsit, és te is visszamész dolgozni. Legalább kiszakadsz az otthoni mókuskerékből.
Hétvégén meg egyik nap csináljatok közös programot, a másik nap meg csak pihenjetek. Tojd le, ha nincs minden élére állítva, nem csíra mentes és illatos. Ez most nem sz az időszak, mikor az a legfontosabb. Sokkal fontosabb a minőségi együtt töltött idő!
beszéld meg vele, hogy ez így nem jó, többet akarod látni, több közös időre vágysz
mond meg neki, hogy dolgozzon kevesebbet
Ameddig jár a gyed a kicsire nem szeretnék vissza menni dolgozni
Új tetőre gyűjtünk amire nem szeretnénk hitelt felvenni,és amiatt jár állandóan
Ha merek szólni általában csak lehurrog
Hát akkor passz. Nem tudom mennyire sürgős az az új tető, de ha ennyire nagyon, akkor nincs mit tenni.
Amíg ilyen sokat dolgozik, ne várj tőle segítséget vagy szexet, tök természetes, hogy otthon csak nyugira vágyik. Legyél vele megértő.
Én biztos inkább hitelt vennék fel, mint hogy hosszútávon ezt csináljam.
Bocs, de te nagyon hülye vagy. Leírod, hogy gyűjtötök, maszekol emiatt, te nem tudsz/akarsz visszamenni dolgozni. Ez az a pont, ahol a véres szájú feminista is el fog küldeni a fenébe, amiért azon nyávogsz, hogy nem segít be otthon.
Ez ugye troll kérdés? Mert ha valódi, akkor már most kezdj lelkiekben készülni, hogy úgy el fogtok válni pár hónapon belül, mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!