Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerni, beleszeretni, megtenni érte bármit, elengedni hónapokra, megbocsátani, visszafogadni és újra szeretni ez a szerelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan szituácioban vagyok hogy : megismertem egy lányt aki az életemet jelenti, bele szerettem, de menni akart elengedtem... és várni rá hónapokat, aztán megbocsátani és vissza fogadni ez az igaz szerelem szerintetek ?????
2010. szept. 6. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
menj pszihologushoz ne minket cseszegess
2010. szept. 6. 18:19
 2/12 A kérdező kommentje:
ez nem psichologiai dolog vazze !!! ez a tény és valóság de Te is felébredhetnél nem tudom hány éves lehetsz de elég pancser vagy ha csak ilyeket írsz hogy : menj psichologushoz.. 22 F
2010. szept. 6. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez nem a szerelem.. ez csak egy rakás főnévi igenév.
2010. szept. 6. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:

én is ebben a helyzetben voltam egy férfival, szerelemnek szerelem főleg ha fájt elengedni, hogy igazi e, az már más kérdés.

larkin

2010. szept. 6. 18:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele már vagy 4 hete nem tudom mi van vele..de érzem mégis a messzi tájból hogy szeret... az utolso 2 nap rola almodtam.. és este fel is hivott csak hogy mi van velem.... nos olyan érzésem van hogy vissza fog jönni,elengedtem őt kitöröltem a telefon számát mindent,de az van hogy Szeretem !!! hiába hogy megalázott,elmondott mindennek... mégis Szeretem ezt a lányt !!!!!!!!
2010. szept. 6. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Uh, sajnálom haver bocsánatot kérek!:S Én azt hittem h vissza is jön a szerelmed csak azé nem értettem a dolgot.. Nem tudok mást mondani egy ilyen sz@r helyzetben lévőnek minthogy: Az idő minden sebet begyógyít.
2010. szept. 6. 18:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Most ha együtt vagyunk akkor szenvedni fogunk... Hatalmas szerelem volt a miénk.. de aki el akar menni az el is fog menni... de ha vissza jön az örökre a miénk marad !!! az én szívem csakis az övé!! ez a lány jelenti nekem az életet!!! szakitott de nem tudom miért van az hogy vissza fog jönni,és már 2 napja csakis róla álmodok !!!!
2010. szept. 6. 18:40
 8/12 anonim ***** válasza:

"Amit szeretsz szabadon kell engedni, ha visszajön hozzád a tied ha nem jön vissza sosem volt a tied."

nálam 4 hónap volt a "szünet", s mikor a barátnőmnek elmondtam hogy végre túl vagyok rajta, rá két napra kaptam tőle egy üzenetet, hogy mi lenne ha............

találkoztunk is, de már nem ugyanaz mint régen :((((

larkin

2010. szept. 6. 18:46
 9/12 A kérdező kommentje:
értem .... 4 hete vagyunk külön de a neten nézegeti a képeimet... kell ez a kis idő hogy rájöjjünk nincsen egymás nélkül élet...Most hagyom őt nem is keresem de már 2 napja rola almodom...eddig csak akkor volt mikor együtt voltunk.. de most ismét az van,és olyan érzés mintha az álmomban velem lenne... 22 éves vagyok de ilyen még nem volt velem... sok kapcsolatom volt de hogy egy lányról álmodjak,elengedjem és várjak ilyen nem volt...!!! őszintem szolva Karácsonykor fogom újra hallani a hangját és látni nem is tudom mikor fogom tudni legközelebb!! csak azt tudom mondani hogy érzem nekünk egymásnak teremtettek..nem tudom hogyna de ezt érzem.. mégha távol is van érzem hogy sokat gondol rám, és azt is érzem hogy Szeret !!!!!!
2010. szept. 6. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:

most meg is válaszoltad a kérdésed (szerintem)

larkin

2010. szept. 6. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!