Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a plátói szerelem és menyire tud erős lenni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy mit jelent a plátó szerelem és menyire tud ez a szerelem erős lenni ? Pl. van egy barátnőm (14) és o plátói szerelmes egy színészbe akkor még lehet nála esélyem (16) mint az udvarlója(el tudnám csábítani pl hogy szerelmesek legyunk és járjunk) ?2008. dec. 14. 00:31
11/11 anonim válasza:
Règi a kèrdès,de leírom az èn tapasztalatomat...bonyolult dolog ez. Èn 27 èves vagyok,fèrjjel ès egy lassan 2 èves gyerekkel. Van egy fiú akivel igazàból kicsi korunk óta ismerjük egymàst,sőt a szüleink is. Az Internetnek köszönhetően èvekkel ezelőtt megtalàltuk egymàst...kb 1500 km tàvolsàgból. Règen sokat video-ès mobil telefonàltunk,de sosem talàlkoztunk.. nekem is volt közben több pàrom,ő is èlte az èletèt... De rengetegszer àlmodom vele,sokszor gondolok rà... Mintha szeretnèm.. pedig kb 8 èves korunk óta làttuk egymàst.. ès most màr ő nem keres egyàltalàn. De ha ràírok meg tök jókat beszèlgetünk. Úgy volt H meglàtogatjuk őt ès az anyukàjàt,tesójàt,de mivel nem keresett nem mentünk... De ha megtehetnèm elmennèk hozzà... :( Úgy èrzem kell nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!