Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első és erős szerelem utáni kapcsolatoknál lehet még erősebben szeretni valakit életünk során?
aha, lehet emlékezetes, meg jó volt, de lehet hogy valaki a negyedik és egyben utolsó párját akitől lehet gyereke lesz erősebben fogja szeretni, mint annó az első szerelmét nem?
Én első pasimba nem ovltam szerelmes, akivel előszőr lefeküdtem, az iránt nem igazán szerelmet éreztem, csak szeretetet, akkoris mikor együtt ovltunk, az első pasi akit szerettem, azzal sose jártam, az első férfi akivel jártam és szerettem, és szeretett akkor ő volt nekem am inden, de valahogy most úgy érzem, hogy hiába volt emlékezetes az első szex, vagy első csók (amugy emlékszem rá de szar volt) és hiába szerettem ki már az előző szerelmemből, eddig soha senkit nem szerettem úgy mint am ostani párom, sokan voltak előtte, nem ő az első nálam, de mégis őt szeretem igazán :)
valaki még volt vele így?
meg hát más a gyerekszerelem vagy tini szerelem, mint felnőtt fejjel szerelmesnek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!