Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátommal ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátommal ezek után, vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve járok a barátommal, (140 km-re lakik tőlem) és sajnos a napokban kiderűlt megcsalt egy lánnyal, ráadásúl huzamosabb ideig tartott a kapcsolata azzal a másik lánnyal is.

Véletlenűl került a dolog a tudomásomra...

A barátom nem tagad, bevalotta hibázott, és könyörög ne haggyam el, mert nem tud élni nélkülem..

Borzalmasa fáj amit tett, az eszem azt sugja haggyam el, de a szívem meg azt , hogy ne, mivel szerelmes vagyok belé, méghozzá nagyon-nagyon.

Megigérte soha többet nem tesz ilyesmit, most tanúlt a dologból, és megérezte milyen az amikor "elveszít" engem...jó lecke volt számára elmondása szerint.

Időt kértem, de az édesanya felhívott és elmondta, hogy a fia teljesen belebetegedett, láza van, nem hajlandó enni és csak sír és sír...kért , hogy ne haggyam el a fiát és próbáljuk meg megbeszélni a dolgot. Kért, hogy aggyak a fiának egy utolsó esélyt...higgyem el meg fog változni!

Amikor átmentem hozzá, ténylegesen "beteg" volt, és nagyon könyörögött.

Mégsem tudom mit tegyek...

Szerintettek megtenné újra? Vagy tényleg tanúlt az esetbeől ?

2010. szept. 6. 13:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó. Szerinted ha élete nagy szerelme lenne, akkor megcsalta volna? Nem hiszem. Én hiszek abban, hogy minden okkal történik. Mindenre van magyarázat, csak lehet, hogy nem rögtön jövünk rá. Szerintem a sorsot nem tudjuk befolyásolni. Megcsalt a párod. Ha nem most hagyod el, majd vége lesz x időn belül. Melyik a jobb? Még tovább szenvedni, vagy most túl lenni rajta? Az voltam, aki írta, hogy filózott, hogy írjon -e neked.
2010. szept. 6. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:

A végső döntést neked kell meghoznod.

Érthető h megcsalt, hisz messze laktok egymástól. De erre van más megoldás is.

Jól hangzik, ha valaki könyörög nekem, de utánna férfiként tudsz még rá tekinteni?

2010. szept. 8. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!