Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal ezek után, vagy sem?
Sziasztok!
6 éve járok a barátommal, (140 km-re lakik tőlem) és sajnos a napokban kiderűlt megcsalt egy lánnyal, ráadásúl huzamosabb ideig tartott a kapcsolata azzal a másik lánnyal is.
Véletlenűl került a dolog a tudomásomra...
A barátom nem tagad, bevalotta hibázott, és könyörög ne haggyam el, mert nem tud élni nélkülem..
Borzalmasa fáj amit tett, az eszem azt sugja haggyam el, de a szívem meg azt , hogy ne, mivel szerelmes vagyok belé, méghozzá nagyon-nagyon.
Megigérte soha többet nem tesz ilyesmit, most tanúlt a dologból, és megérezte milyen az amikor "elveszít" engem...jó lecke volt számára elmondása szerint.
Időt kértem, de az édesanya felhívott és elmondta, hogy a fia teljesen belebetegedett, láza van, nem hajlandó enni és csak sír és sír...kért , hogy ne haggyam el a fiát és próbáljuk meg megbeszélni a dolgot. Kért, hogy aggyak a fiának egy utolsó esélyt...higgyem el meg fog változni!
Amikor átmentem hozzá, ténylegesen "beteg" volt, és nagyon könyörögött.
Mégsem tudom mit tegyek...
Szerintettek megtenné újra? Vagy tényleg tanúlt az esetbeől ?
A végső döntést neked kell meghoznod.
Érthető h megcsalt, hisz messze laktok egymástól. De erre van más megoldás is.
Jól hangzik, ha valaki könyörög nekem, de utánna férfiként tudsz még rá tekinteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!