Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal ezek után, vagy sem?
Sziasztok!
6 éve járok a barátommal, (140 km-re lakik tőlem) és sajnos a napokban kiderűlt megcsalt egy lánnyal, ráadásúl huzamosabb ideig tartott a kapcsolata azzal a másik lánnyal is.
Véletlenűl került a dolog a tudomásomra...
A barátom nem tagad, bevalotta hibázott, és könyörög ne haggyam el, mert nem tud élni nélkülem..
Borzalmasa fáj amit tett, az eszem azt sugja haggyam el, de a szívem meg azt , hogy ne, mivel szerelmes vagyok belé, méghozzá nagyon-nagyon.
Megigérte soha többet nem tesz ilyesmit, most tanúlt a dologból, és megérezte milyen az amikor "elveszít" engem...jó lecke volt számára elmondása szerint.
Időt kértem, de az édesanya felhívott és elmondta, hogy a fia teljesen belebetegedett, láza van, nem hajlandó enni és csak sír és sír...kért , hogy ne haggyam el a fiát és próbáljuk meg megbeszélni a dolgot. Kért, hogy aggyak a fiának egy utolsó esélyt...higgyem el meg fog változni!
Amikor átmentem hozzá, ténylegesen "beteg" volt, és nagyon könyörögött.
Mégsem tudom mit tegyek...
Szerintettek megtenné újra? Vagy tényleg tanúlt az esetbeől ?
Adj neki egy esèlyt,beszèljètek meg a dolgot,mivel nagyon szeretitek egymàst.
Vagy teszteld le egy baràtnoddel,hogy ezek utàn hu e hozzàd?
"6 éve járok a barátommal, (140 km-re lakik tőlem) és sajnos a napokban kiderűlt megcsalt egy lánnyal, ráadásúl huzamosabb ideig tartott a kapcsolata azzal a másik lánnyal is."
-LOL...és megintcsak LOL. Ha tényleg szeretne és nem tudna nélküled élne akkor nem csalt volna meg "huzamosabb" ideig azzal a másik lánnyal. Gondolkodj már egy picit..
"A barátom nem tagad, bevalotta hibázott, és könyörög ne haggyam el, mert nem tud élni nélkülem.. "
-Hát igen ilyenkor valamit mondani kell h a szexpartnernek tartott lány nehogy lelépjen, mert akkor még másikat kéne találni az meg elég hosszú idő.
"Megigérte soha többet nem tesz ilyesmit, most tanúlt a dologból, és megérezte milyen az amikor "elveszít" engem...jó lecke volt számára elmondása szerint. "
-Ha már egyszer megtette többször is megteheti. Ha most megbocsájtasz neki azzal csak a lovat adod alá, mert így érzi, hogy teljesen belé vagy esve így bármit megtehet te megbocsájtasz neki.
"Időt kértem, de az édesanya felhívott és elmondta, hogy a fia teljesen belebetegedett, láza van, nem hajlandó enni és csak sír és sír...kért , hogy ne haggyam el a fiát és próbáljuk meg megbeszélni a dolgot. Kért, hogy aggyak a fiának egy utolsó esélyt...higgyem el meg fog változni!"
-Ez az érzelmi zsarolás tipikus példája, anyuci meg besegít neki nehogy már szegény egyszem fia egyedül maradjon...
Egyszóval hagyd a fenébe. Én azt mondom találsz majd jobbat is, nem kell csak azért vele maradnod és eltűrnöd, mert attól félsz, hogy nem találsz mást. Ha meg vele maradsz ezek után is akkor egy buta szőke p*csa vagy és meg is érdemled...
Na csumi remélem tudtam segíteni.
ui.: Ez a "dehát akkor is szerelmes vagyok belé nem tudok nélküle élni" dologgal meg ne hitegesd magad...Szánalmas lenne.
Filóztam rajta, hogy írjak-e, de írok.
A volt!! párom márciusban meg akart csalni, de a csaj gombás lett, így ugrott a tervezett estéjük. Pedig mi együtt éltünk, és a hátam mögött szervezte a randit. Nemrég szakítottunk, mert egyrészt már én is csak a barátot látom benne, másrészt ő mondta, hogy előbb utóbb megcsalna, mert más csajokat is ki akar próbálni. Én megbocsájtottam neki, de soha nem tudtam többé bízni benne.
Szerintem hagyd a fenébe a srácot, csak eljátssza, hogy szeret. Ez a kapcsolat már halott. Tudom milyen nehéz ott hagyni valakit, akit szeretsz, és 6 év sok idő. Én már nem vagyok szerelmes a volt páromba, csak barátként szeretem, mégis... 4 évig voltunk együtt, az életem nagy részét ő töltötte ki, nehéz az átállás. De bízom magamban, és tudom, hogy ez volt így a leghelyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!