Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég a barátomnak?
Figyelt kérdés
Mondtam neki hogy félek a megcsalástól. Mondta hogy ő bizik bennem, ezért ő nem. Mondtam neki hogy bármikor találhat nálam jobbat külsőre vagy belsőre, erre az volt a válasza hogy “persze, de te is, de ha ezen agyal az ember sose lesz boldog.”
Erre nem azt kellett volna mondania hogy elég vagyok neki? Kérdeztem min változtassak külsőre, belsőre, de semmit nem mondott, csak hogy túlgondolom a dolgokat, és az ilyen találkozások ellen nem lehet tenni.
Hogy maradjak így nyugodt?
2021. dec. 7. 18:50
11/13 anonim válasza:
10.
Erre a mondatra mit lehet amúgy reagálni, ami jó? Semmit, ez egy manipulatív kijelentés, amivel sarokba szorítod a másikat, eléggé illik a kérdező jelleméhez - viszont nem tudatosan csinálja, ami miatt nem lehet elítélni.
12/13 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy kinek mi a “jobb”. Én nyilván azért vagyok veled, mert nekem te vagy az ideális. És ezt nem azért mondanám, hogy neki jobb legyen, hanem mert ez az igazság, ezért vagyok vele. Ha nem így gondolnám, nem lennék vele.
13/13 anonim válasza:
Ha elhagy, akkor az a TE viselkedésed miatt lesz, mert nulla önértékelésű nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!