Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy "szabadabb" életre vágyok?

Figyelt kérdés
és a barátnőimmel is elmehessek néha bulizni. Szeretem ha velem van. Nem arról van szó. Csak néha jó lenne barátnőkkel is. De nem azért h passizhassak hanem hogy velük is legyek.
2010. febr. 25. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
"Drágám, nagyobb tér kell nekem!"
2010. febr. 25. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
ez nálunk is kéne.. amikor én néha elmegyek a haverjaimmal csak bulizni, nem csajozni(!) akkor utána tökre ki van akadva, meg hogy már elhanyagolom.
2010. febr. 25. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele... hogy szívesen elmennél néha egy-két csajos estére, de csak a barátnőiddel, és nem azért, hogy bepasizz... mert nem hagynád el őt, etc. etc.
2010. febr. 25. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
"Szabadabb életre vágyom"
2010. febr. 25. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Hálás vagyok, hogy nálunk ez megbeszélés nélkül kialakult oda-vissza :)
2010. febr. 25. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy egy kapcsolat egyik alappillére a BIZALOM, és ha ő ennyire nem bízik benned, ennyire könnyűvérűnek tart, hogy nem szereti, ha nélküle mész bulizni, mert gondolom féltékeny, fél, hogy más pasikkal fogsz játszadozni, akkor bizony elmehet a fenébe. Ezt így meg kell beszélni vele, hogy neked rohadtul nem tetszik, hogy nem bízik benned, és azt feltételezi rólad, hogy egy ribi vagy. (Mert így hívjuk azt, akinek van barátja, és közben eljár pasizni.)
2010. febr. 25. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy ő mecsre megy a haverjaival, te bulizni a csajokkal. Ha nem akkarja vagy soha sehova se jár és kisajátit hagyd el.
2010. febr. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!