Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy vágyok egy ki
durvaságra? :$
2011. jún. 6. 21:17
Keress egy alkalmas pillanatot rá, amikor komolyan beszélgettek egymással, hogy szeretnéd ha lenne benne egy kis durvaság, legyen az folytogatás seggrepacsi vagy hasonló, bár nem tudom mit értesz durvaság alatt??:D Egyébként meg szerintem vevő lesz rá, legalábbis én élném ha ilyen barátnőm lenne! :D
2011. jún. 6. 21:17
Ohh én is néha szoktam mondani,hogy most durvuljunk, nyomjon le fogjon, keménykedjen egy picit, most nyomjon a falhoz, kapjon fel stb stb stb. Szerintem ha normális a kapcsolatod és nem ilyen szadomazó vágyaid vannak nyugodtan megmondhatod neki.
2011. jún. 6. 21:18
- "Kicsit, vágyom egy kis durvaságra"
- "óó, és pontosan ez mit jelent?"
- "Hááát, szeretném, ha...."
Ez komolyan olyan nehéz? Érdekes, ha én együtt vagyok valakivel és főleg már van szexuális kapcsolat, akkor abból már következik, hogy meg tudunk beszélni ilyen kis "apróságokat", sőt. Nem értem másnál ez miért ilyen bonyolult.
2011. jún. 6. 21:19
Normális közlöd vele szeretnél kipróbálni vele vadabb
dolgokat is.
De azért gondolom nem vagy önkínzó mazochista :D?!
2011. jún. 6. 21:22
Olyan érdekes ez nálam,ha én mondom neki mit csináljon elmegy a kedvem tőle,eltűnik az a varázs,én inkább rávezetem és mutatom neki mit csináljon.Aztán ő is rákap!De fő a kommunikáció!
2011. jún. 7. 09:49
7/10 anonim válasza:
Sehogy. Kötözd oda az ágyhoz és tessék! XDXD
2011. jún. 9. 18:01
8/10 anonim válasza:
Igen, én sem szeretem meg mondani a barátomnak, hogy mit csináljon mert az úgy már nem ugyanolyan. Ezért én úgy próbálom rávezetni, hogy én csinálom meg először vele, és egy idő után leesik neki, hogy mit is szeretnék.:D
2011. jún. 9. 18:03
súgd a fülébe hogy kefélj meg amilyen keményen csak tudsz te férfi állat :)
2011. jún. 9. 18:51
ma 18:51
Ez ott van:D
Próbáld meg jelezni. Én pl élvezném ha olyat mondana hogy durvuljak be. Soha nem mondja mert anélkül is megteszem ha olyan a hangulat, de jó lenne hallani:D
Én lefogtam a kezeit és megmondtam hogy megerőszakolom. Akár tetszik akár nem. élvezte a szitut. Mondjuk te is rávezethetnéd valamivel. Lehet kapni olcsó bilincset. Ha megtalálja az ágyadban, akkor venni fogja a lapot...
2011. jún. 9. 19:39
Kapcsolódó kérdések: